ZETApress

hírportál

Meglettek a legjobbak

Kétszeres győztes piros melegítőbenLiptai Claudia nyerte a legjobb női műsorvezető díját, a piros melegítőben érkező Istenes Bencét választották a legjobb műsorvezetőnek, Majka lett a legjobb zsűritag. 14 kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gáláján tegnap 20:30-tól a ferencvárosi Budapest Music Centerben.

A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Hatodik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub öt, a TV2 négy, az HBO három, a VIASAT3 egy, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.

A gálaest elején a szervezők megemlékeztek a két napja elhunyt Baló Györgyről és a két hónapja elhunyt Vajna Andrásról. A 230 vendég részvételével zajló esemény házigazdája mint kedden megírtuk, Demcsák Zsuzsa volt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át. A győztesek:

Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor
A legjobb zsűritag: Majka
Legjobb sorozat: Aranyélet
Legjobb talk-show: DTK ? Elviszlek magammal
Legjobb Reality: Survivor
Legjobb Gasztro reality: Konyhafőnök VIP
Legjobb női műsorvezető: Liptai Claudia
Legjobb férfi műsorvezető: Istenes Bence
Legjobb Comedy show: Észbontók
Legjobb mellékszereplő: Danis Lídia
Legjobb vetélkedő: Áll az alku
Legjobb új sorozat: A tanár
Legjobb színésznő: Kovács Patrícia
Legjobb színész: Thuroczy Szabolcs

Szóljon hozzá!