ZETApress

hírportál

#mypoetry2019

Messenger üzenete érkezett Petőfitől, Radnótitól és más nagy költőktől. Február második felében a főváros számos pontján citylight plakátokon jelennek meg a magyar költészet nagyjainak versei, kicsit másképp. A versek párbeszédes formában, hangulatjelekkel megfűszerezve bukkannak fel Budapest 30 különböző pontján.

Mindennapjaink szerves részévé vált az online kommunikáció, ez adta a kampány alapötletét is: milyen lenne, ha irodalmi nagyjaink a mai korban élnének? Ha a verseket nem papírra vetették volna, hanem az online térben osztották volna meg őket egymással? A MyAd marketingcsapata többek között Radnóti, Petőfi, Weöres és Karinthy műveit dolgozta fel. A versek mai köntösbe öltöztetett megjelenítése azonban mit sem változtat azok értékén, mégis izgalmas, egyedi nézőpontból közelíti meg a verseket.

Céljuk, hogy a költészet valóban maradandó legyen minden generáció számára. Már az iskolások is értékként tekintsenek irodalmunkra, szívesen olvassanak verseket, élményként éljék meg a kötelező irodalmak olvasását is. A hónapban nemcsak a várost, hanem a közösségi felületeket is elárasztják verses tartalmakkal. A kampány egészéről bővebb információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!