ZETApress

hírportál

14. Mérnökbál a Műegyetemen

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara a Makadám Mérnök Klub közreműködésével január 30-án, szombaton immár 14. alkalommal rendezi meg a mérnöktársadalom ismétlődő, legünnepélyesebb találkozóját, a Mérnökbált, mely alkalmat teremt arra, hogy a különböző szakterületeken, hivatalokban vagy szakmai szervezetekben dolgozó mérnökök egy emlékezetes estét töltsenek együtt.

Házigazdák: Péceli Gábor, a BMGE rektora és Kassai Ferenc, a BPMK elnöke. Felkért védnökök: Barsiné Pataky Etelka, az MMK elnöke, Hiller István oktatási és kulturális, Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi, Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi és Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterek, valamint Kovács Árpád, az ÁSZ és Pálinkás József, az MTA elnökei. Kapunyitás a Műegyetem rakparti K épületben, negyed 7-kor.

Az aulai Nagyszínpad programja

Este 7-ig a vendégeket Gulyás Csilla hárfaművésznő játéka köszönti, majd Bálint Antónia műsorvezető a bál programját ismerteti. Ezt a házigazdák köszöntője, majd fél 8-kor a négyfogásos díszvacsora elfogyasztása követi. A háttérzenét a Classic Quartett biztosítja. A finom falatok után 9-kor a Presidance Company lélegzetelállító, egyedülálló táncprodukcióját, majd fél 10-kor a Csepel Táncegyüttes nyitótáncát figyelhetjük, melyet a Classic Quartett kísér.

Este 10-től hajnali 1-ig tánc, amelyhez a bál tánczenéjét Gönczi Gábor és a Smile zenekar szolgáltatja. 1-kor tombola, fél 2-től egy óra Oláh Viktorral és cigányzenekarával. Az Oktatói Klubban este 9-től éjfélig Blues Bár ? Játszik Fekete Jenő és a Fekete Blues. Közben játék CASINO nyereményekkel. Jegyet igényelni a Makadám Mérnök Klub e-mailcímén, vagy a (06-1) 336-0228 telefon- és a 336-0229 faxszámon lehet.

Szóljon hozzá!