ZETApress

hírportál

Töklámpák a Hősök terén

Töklámpás Fesztivál 2018Október 27-én szombaton ismét nagy sikerrel zajlott le a Hősök terén a Töklámpás Fesztivál. Több ezer résztvevő, köztük sok család vett részt a rendezvényen. Az eseményre több száz, otthon kifaragott töklámpást hoztak magukkal a résztvevők, és háromezer kilogramm élelmiszer gyűlt össze a rászoruló gyermekeknek.

Október utolsó szombatján az idei évben is megrendeztük Budapesten a Hősök terén a Töklámpás Fesztivált. Rengeteg kifaragott töklámpás érkezett a térre, és a résztvevők a jótékonyságról sem feledkeztek meg. Köszönjük! ? írta Sajtóirodájuk.

A két órás rendezvény alatt 200 doboznyi tartós élelmiszeradomány gyűlt össze. A 3000 kilogrammnyi élelmiszerből 250 csomag készül majd a következő napokban-hetekben. Az összeállított csomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány fog eljuttatni karácsonyig a rászoruló családoknak. A rendezvény minden évben ingyenes, és nonprofit. Valamennyi szervező és az ételadományokat összegyűjtő segítők önkéntesen vesznek részt az esemény létrehozásában. Köszönjük idén is mindenkinek, aki eljött és várunk mindenkit jövőre is!

Szóljon hozzá!