ZETApress

hírportál

Milly kávéházi teája

A Napraforgó Kávéházban a délutáni tea legfontosabb hozzávalója egy jó adag barátság és csipetnyi szeretet ? megérkezett Milly Johnson új regénye!

Bizonyára sok hölgyolvasó kapja most fel a fejét, Facebook-oldalunk is számtalan érdeklődő üzenetet kapott az elmúlt hónapokban, de most végre megérkezett: a Teaház a sarkon, a Téli láng és a Borúra derű című sikerkönyvek után itt az egyik legnépszerűbb brit romantikus írónő új kötete ? tudatta Pál András, az Alexandra Kiadó marketingmenedzsere.

Milly Johnson: Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban, ahol egy csésze tea, egy szelet torta és a barátság meggyógyítja az összetört szíveket? Connie élete fenekestül felfordul, amikor megtudja, hogy férje, Jimmy Diamond, akivel huszonnégy éve él őszintének hitt házasságban, azt tervezi, elhagyja őt a szemtelenül fiatal és szőke titkárnőjéért.

Maradék önbecsülésének megmentésére bosszút forral. Jimmy jobbkezével, az ugyancsak megbántott Dellával karöltve olyan tervet eszel ki, amely új, addig ismeretlen színben tünteti fel Jimmy előtt, és ha minden jól megy, a csalárd férj kénytelen-kelletlen belátja, hogy hiba volt alábecsülni hitvesét. Célja eléréséhez szüksége van férjével közösen alapított takarítócégük, a Diamond Shine alkalmazottainak segítségére, akikről Napraforgó kávéházbeli találkozóik során kiderül, hogy egytől egyig csupa szív lányok és asszonyok, és a takarítás mellett szoros barátság is összeköti őket.

Mesterkedései közepette Connie megismerkedik a vonzó csokoládékészítővel, Brandon Locke-kal, kinek kedvessége és érdeklődése lassan megolvasztja fagyos szívét. Vajon képesek lesznek a Napraforgó Kávéház hölgyvendégei arra, hogy minden foltot eltüntető tisztítószereikkel megszabadítsák Connie-t a sérelmeitől és a fájdalmától? És vajon el tudja érni a csokibarna szemű Brandon, hogy újra hinni tudjon a szerelemben?

Ha hiteles, szerethető és lenyűgöző karakterekről akarunk olvasni, akkor elég, ha kinyitjuk Milly valamelyik könyvét ? ő mindig a fején találja a szöget. A Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban hamisítatlan nyári olvasmány. A kötet az Alexandra Kiadó weboldalán is elérhető. Rajongóknak kötelező!

Szóljon hozzá!