ZETApress

hírportál

Fürdő az Ipolyban

Luxus fürdő nyílt Budapest szívében. A Mandala Fürdőben a holt-tengeri lebegés élményét is átélhetjük ? tudatta Kékvölgyi Anita, Red Lemon Média. A Mandala Fürdő a már 15 éve sikeresen működő, közkedvelt Mandala Day Spa újonnan nyílt részeként öt érzékszervre ható luxus kényeztetéssel várja az érdeklődőket a XIII. kerületi Ipoly utca 8-ban.

Az ókori egyiptomiak úgy tartották, a vízben testünk megtalálja azt a szabadságot, amit lelkünk elveszített. Ez a gondolat inspirálta az öt medencés Mandala Fürdő koncepcióját, amely elsőként hozza el Magyarországra a jövő mély-relaxációs vizes kezeléseit. A különleges, meditatív atmoszférájú fürdő Budapest szívében nyitotta meg kapuit. Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, különleges vizes kezelésekkel és meditatív atmoszférával várja vendégeit az Európában páratlan Mandala Fürdő. A budapesti luxus fürdő a rövidebb tradicionális masszázsok mellett Magyarországon elsőként nyújt speciális vizes kezeléseket a test és a lélek teljes megújulásáért.

Az öt medencés fürdőben megtalálható egy holt-tengeri szabad lebegés élményét nyújtó 35 fokos sós vizes medence, egy 36 fokos élmény jakuzzi, egy 38 fokos, izmokat ellazító meleg-vizes és egy 17 fokos, gyors felfrissülést biztosító hideg-vizes medence, valamint egy márványpados gőzkabin. Mindemellett egy 34 fokos vízterápiás medence is rendelkezésre áll, amelyben professzionális trénerek segítségével olyan különleges vizes kezeléseket vehetünk igénybe, mint például a Mandala Aqua Healing, mely kihasználva a víz közvetítő és gyógyító erejét, egy belső utazásra invitálja a vendégeket, hogy megtalálják belső békéjüket. A kezelések alatt ? melyek a vízfelszín felett és alatt történnek ? a tudat teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a tökéletes ellazultság, mély-relaxáció állapotába kerül.

Az egyedi fürdőszolgáltatások mellett speciális hang- és fényjáték, valamint mantra zene és kényeztető illatok segítik a teljes ellazulást. A fürdő medencéiben vagy az élmény jakuzziban ülve élvezhetjük a víz testünket átölelő, relaxáló és éltető erejét, de akár a pihenőtér kényelmes foteljeiben vagy fűtött márványpadján, kezünkben egy csésze teával üldögélve is elérhetjük a teljes relaxáció állapotát.

Szóljon hozzá!