ZETApress

hírportál

Hódít a NEO zenekar

2007-ben Magyarországot a Neo képviselte Európa legnagyobb showcase fesztiválján az Eurosonicon, Groningenben (Hollandia). A zenekar sikeres, teltházas koncertet adott. A fellépést rögzítette a legrégebbi német zenei tv-műsor a Rockpalast, mely egy interjúval együtt január végén kerül adásba Németországban. Emellett a zenekar a 160 résztvevő közül felkerült a fesztivál hivatalos cd-jére a Red Button című dallal.

Néhány hete a Neo leszerződött a belga Jamuzzi ügynökséggel, akik a Benelux államokban képviselik a jövőben a zenekart. Német nyelvterületen (Németország, Ausztria, Svájc) az egyik legnagyobb német koncertszervező iroda, a Solarpenguin (Martin Gore, Andy Fletcher, Client, Kosheen, IAMX, n.o.h.a., DJ Krush, Dub Pistols stb.) szervezi a jövőben a zenekar koncertjeit.

Hazai NEO hírek

Hazai hír, hogy 2006-ban a VIVA zenei csatorna chartjain a Record Straight című dal szerepelt a második legtöbbet az angol Blank & Jones traance-house duó után. További érdekesség, hogy a zenekar befejezte a koncert-dvd utómunkálatait is, mely az Absolution című új single felvezetésével kerül hamarosan a boltokba. Élőben legközelebb márciustól találkozhattok a csapattal.

Szóljon hozzá!