ZETApress

hírportál

Pályázzunk az Éva-díjra!

Személyes történetekkel lehet pályázni az Éva-díjra. Az Éva magazin idén újra pályázatot hirdet: Írd ki magadból! címmel arra buzdítja olvasóit, hogy írják meg saját ? izgalmas, megrázó, boldog vagy akár eddig eltitkolt ?, legszemélyesebb történetüket! ? tudtuk meg Narancsik Virágtól.

A beérkező írásokból szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, amelyek bekerülhetnek a magazin nyári lapszámába. A pályaműveket április 9-én hétfőig várják weboldalukon. A tavalyi év sikere után idén ismét lehet pályázni az Éva-díjra. Tavaly a 10. születésnapja alkalmából az Éva magazin Elmondod, hogy volt? címmel írt ki pályázatot, amelyre több mint kétszáz olvasó küldte be elmúlt tíz évének személyes történetét. A beérkezett írások olyan érdekesnek és színvonalasnak bizonyultak, hogy a magazin a három első helyezett és a közönségdíjas mellett több különdíjat is adott, és két lapszámában is publikálta a legjobb pályaműveket.

A 2018-as pályázat mottója: Írd ki magadból! A népszerű női magazint két cél vezérli: egyrészt, hogy teret adjon az olvasók kreativitásának, másrészt, hogy segítse őket életük legfontosabb eseményeinek feldolgozásában. Közismert ugyanis, hogy a személyes történetek elmesélésének, és a traumák, nehézségek vagy éppen eltitkolandónak vélt életesemények megfogalmazásának, leírásának pozitív pszichológiai hatása van.

Az egyéni történetek megjelentetése a többi olvasónak is hasznára válhat, hiszen az őszinte hangvételű írásokon keresztül bepillantást nyerhetnek mások életébe, rádöbbenhetnek, hogy nincsenek egyedül, és azt is láthatják, hogy sorstársaik miként oldottak meg nehéz helyzeteket. A pozitív gondolkodás, az élettapasztalatok megosztása még közelebb hozhatja egymáshoz a magazin olvasói közösségét. Az idei pályázatra április 9-én hétfőig lehet beküldeni az írásokat a weboldalon. Ezután szakmai zsűri válogatja ki a legjobbakat, melyek bekerülhetnek a magazin nyári számába. A pályázat fődíja egy négyszemélyes wellnesshétvége. A 2. és a 3. helyezett, valamint az olvasók által választott közönségdíjas egy-egy értékes ajándékcsomagot és az Éva magazin egyéves előfizetését kapják ajándékba.

Szóljon hozzá!