ZETApress

hírportál

Jön A Piramis 2. évada!

A PiramisMeghódította az országot A Piramis. Imádják a nézők a tv2 vadonatúj gameshow-ját! A Piramis az indulása óta kiemelkedő nézettségi eredménnyel büszkélkedhet, a február 12-én startoló új évadba pedig több ezren szeretnének bekerülni játszani! ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Nielsen közönségmérés szerint a január elseje és 14-e közötti időszakban sugárzott epizódok átlagában a teljes lakosság körében A Piramis a legnézettebb napi szórakoztató műsor! A gameshow amellett, hogy rendkívüli izgalmakat tartogat adásról-adásra, meg is változtathatja a játékosok életét. Ha a tudás mellett a szerencse is melléjük áll, akár több száz millió forinttal a zsebükben válthatják valóra álmaikat a győztesek.

A hatalmas nyeremények mellett persze óriási veszteségek is előfordulhatnak. Így volt ez annál az anya-lánya párosnál, akik 88 millió forintot is elvihettek volna, ha A Piramisban ülő egyetemista lány nem fogadja el a közel tízmillió forintos ajánlatot. Stohl András személye a műsor sikerének egyik kulcsa. Rendkívül empatikus, harmadik játékosként szurkolja végig az adásokat. Együtt örül a nagy nyereményeknek, és együtt-érző a bukások esetén is. December 27-ei debütálásukról idekattintva olvashatunk.

A nagy sikerre való tekintettel már februárban, leállás nélkül folytatódik A Piramis 2. évada. ? A nézettségi eredményeket és a nézői visszajelzéseket látva egyértelmű volt, hogy folytatjuk A Piramist. A január elején közzétett felhívásunkra minden képzeletet felülmúló számú jelentkezés érkezett. A tv2 történetében még nem volt példa arra, hogy ennyien akarjanak bekerülni egy vetélkedőbe. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szünet nélkül, azaz már február 12-től képernyőre tűzzük a játék második évadát, ami ismét rendkívüli izgalmakat tartogat! ? nyilatkozta Fischer Gábor, a tv2 Csoport programigazgatója.

Szóljon hozzá!