ZETApress

hírportál

Süni Peti kalandjai

Sün Peti újabb kalandjaiKepes Ágnes: Sün Peti újabb kalandjai ? Kalandok az erdei óvodában című mesekönyve a minap jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában, Oszter Alexandra illusztrációival. Alkotóival ma 16 órakor Szili Nóra beszélget a Nyugati téri Alexandra Pódiumon ? tudatta Pál András marketingmenedzser.

Az erdei óvodásokkal mindig történik valami érdekes ? Gida Gedeon rosszalkodik, új sünilány érkezik a csoportba, az óvó néni beteg lesz, a kis állatok izgalmas nyaraláson vesznek részt. Kepes Ágnes meséi a négy-hatéves korosztály életének történéseit, örömeit és bánatait ültetik az erdei állatok világába. Egy nagymama, egy édesanya. Egy cégvezető, egy színésznő. Egy írónő, egy illusztrátor: két ember találkozása egy mesekönyvben. Különböző utakon indultak el, de egy úton folytatták. Így született meg Sün Peti teljes története, melynek most a folytatása is megérkezett.

Folytatódnak az erdei óvoda kedves állatainak 2014, április 11-én bemutatott izgalmas kalandjai. Sün Petinek és Sün Sacinak új kis társa érkezik a csoportba, és NyulamBulam óvónénivel izgalmas és egyben veszélyes kirándulást tesznek az erdő szélére. Az ovisok sok érdekes állattal ismerkednek meg és ismét számtalan felejthetetlen élményben lesz részük. Kepes Ágnes szívmelengető és tanulságos történeteit Oszter Alexandra illusztrációi teszik teljessé.

Szóljon hozzá!