ZETApress

hírportál

Állatkertet karácsonyra!

Állatkerti ajándékA városligeti intézmény ötlete karácsonyra: állatkerti ajándékutalvány. Az Állatkert nemrégiben bevezetett, háromféle címletben is beszerezhető ajándékutalványai nemcsak magánszemélyek számára jelentenek jó ajándékötletet, hanem a munkáltatók is adhatják a munkavállalók béren kívüli, adó- és járulékmentes juttatásként.

Már a karácsonyi ajándékozás jegyében hozta forgalomba a Fővárosi Állat- és Növénykert az állatkerti ajándékutalványokat, melyek a kiállítás dátumától számított egy évig használhatók fel a városliget intézménybe szóló belépőjegyek, bérletek, vagy a nyári időszakban állatkerti koncertjegyek vásárlására. Az utalványok három-, öt- és tízezer forintos címletekben szerezhetők be az intézmény jegypénztáraiban, illetve az állatkerti ajándékboltban ? tudatta Hanga Zoltán szóvivő.

Az Állatkert azért vezette be az új ajándékutalványokat, mert úgy tapasztalták, nagy a kereslet az ilyen típusú ajándékok iránt. Ráadásul az utalvány felhasználási lehetőségeinek köre sokkal szélesebb, mint ha valaki egyszerűen előre megváltott jegyet ajándékozna. Az Állatkert nemcsak arra számít, hogy magánszemélyek vásárolnak ajándékutalványt állatbarát szeretteik, családtagjaik, barátaik számára, hanem arra is, hogy a munkáltatók béren kívüli juttatásként kedveskednek dolgozóiknak állatkerti utalvánnyal. Mivel az Állatkert kulturális szolgáltatást nyújtó, közművelődési tevékenységet folytató intézmény, az állatkerti ajándékutalványt a vonatkozó jogszabályok szerint ötvenezer forintos értékhatárig adó- és járulékmentesen adhatják a munkaadók a munkavállalóknak. További információk idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!