ZETApress

hírportál

Zsófi spiritualitása

Zsófi és MariannSzabó Zsófi spirituális látásmódjának köszönheti férjét. A népszerű műsorvezető történeteivel zárul Peller Mariann ezoterikus műsora – tudatta Kovács Tamás, Good PR Solution. A műsor utolsó epizódja 17:30-tól látható ma a Life TV műsorán.

Peller Mariann: Utazás a lelked körül című műsorának utolsó vendége, Szabó Zsófi mesél ma délután édesapja elvesztéséről, férjéről és édesanyjával való kapcsolatáról. A Life TV ezoterikus műsorában Zsófi életének kevésbé ismert oldalával ismerkedhetünk meg, és a műsorvezető megosztja véleményét a spiritualitásról és a kereszténységről is.

Szabó Zsófi nem hisz a véletlenekben. Azt sem tartja annak, hogy Peller Mariann műsorának vendége lett. Már fiatal korában keresztény iskolába járt, édesapjától is a keresztény tanításokat örökölte, azonban határozottan nyitott személyiségnek tartja magát. – A kereszténységbe nem fér bele, hogy higgyünk a természetfeletti dolgokban, én mégis hiszek – kezdi Zsófi, aki úgy véli, alapvetően mindenkit érdekel a spiritualitás, és férjét is ennek a látásmódnak köszönheti. – A felsőbb énemtől hét dolgot kértem, és mind a hét teljesült. A férjem volt az egyik – osztotta meg a színésznő, aki sokat harcolt édesanyjával szerelme miatt.

Mariann és ZsófiAmikor apukám meghalt, át kellett vennem a családfő szerepét. Anyukám lelkileg elveszett, mert nem tudott engem annyira irányítani, amennyire szeretett volna – kezdte Zsófi, akinek a mai napig nagyon fontos a családi kötelék, de azt nehezen tudta feldolgozni, hogy édesanyja először nem fogadta el férjét, Zsoltit roma származása miatt.

Zsolti akkor nagyot csalódott, és azt gondolom, hogy hatalmas gesztus a részéről, hogy meg tudott bocsátani anyukámnak. Én is megbocsátottam neki, empatikusabb szemmel nézem már őt. Megértem, hogy mitől félt, és tudom, hogy nagyon szeret, ami minden rossz döntése alól felmenti – mondta Zsófi, aki számára rendkívül fontos volt a templomi esküvő és a házasságra való felkészülést is nagyon hasznosnak találta. – A jegyesoktatás akkora élmény volt, hogy még biztosabb igent tudtam mondani Zsoltinak az oltár előtt – mesélte a műsorvezető, aki úgy véli, ha valaki nem biztos magában, a jegyesoktatás el is tudja tántorítani a házasságtól.

Szóljon hozzá!