ZETApress

hírportál

Éva A Viskó után

ÉvaTényleg Éva a felelős a bűnbeesésért? Ádám megakadályozhatta volna? ha akarja? WM. Paul Yung, a 22 millió példányban elkelt A Viskó című sikerkönyv szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb regénye erre keres választ. Az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent 288 oldalas könyv felforgatja a Bibliáról alkotott elképzeléseinket.

John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben. Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget?

Lilly felépülése lázálmokkal és hallucinációkkal terhes, látomásai során Éva, Minden Élők Anyja látogat el hozzá, hogy felfedje előtte az elfeledett igazságot a teremtésről és a bűnbeesésről. Álom és ébrenlét, mitológia és valóság fonódik szorosan egymásba, Lilly pedig ráeszmél, hogy neki is óriási szerepe van az események alakulásában, a tét pedig nem más, mint Ádám és Éva leszármazottainak múltja és jövője. Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg egész generációkat fog inspirálni.

WM. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel. Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára az ismertséget. Mindkét eddigi regénye felkerült a New York Times sikerlistájának első helyére. Jelenleg Oregonban él a családjával. A Viskó szerzőjének új, Éva című spirituális regénye saját bevallása szerint is egy negyvenéves pálya betetőzése. Szerzője úgy véli, a XXI. század a nő százada, amelyben újra kell értelmezni a nő szerepét. Szerinte a szerelem és a női nem kulcsfontosságú a teremtésben, és sokakat megdöbbentő felfedezést tár elénk: kutatásai alapján megkérdőjelezhető, hogy Éva hibáztatható-e, valóban bűnös-e a bűnbeesésben?

William Paul Young: A Viskó

A ViskóTöbb, mint 333 napja a magyar toplisták élmezőnyében! Világszerte több, mint húszmillió eladott példány! Immár a 8. utánnyomását veheti kezébe A Viskó című, világszerte páratlan sikernek örvendő regény Magyarországon is rohamosan növekvő olvasótábora?

A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével ? és tartalmával ? még a Forbes Magazin is foglalkozott! Nem gyakran fordul elő! (2009. június 8.) Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt több mint húszmillió példányban fogyott el!

A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet a mai nemzedékre, mint a Zarándok útja a maga idejében. A sokat megélt színésznő, Demi Moore a Twitteren keresztül ajánlotta rajongóinak és férjének, mivel Ő maga sorsfordító erejű üzenetre talált a könyv elolvasása közben ? ajánlotta A Viskót még 2009-ben az Alexandra Kiadó.

1 hozzászólás

  1. Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket William Paul Young: Éva című kötetének bemutatójára október 20-án csütörtökön 18 órára a Budapest V. Nyugati téri Alexandra Pódiumra, ahol Dr. Perintfalvi Rita biblikus tudóssal Barok Eszter újságíró, blogger beszélget a bűnbeesés merész újraértelmezéséről.