ZETApress

hírportál

Kékszalag-piknik a tó közepén

Rendhagyó piknikkel hangolódott a Kékszalagra a klasszikus legenda, a Tramontana, és az egyik legújabb nagyágyú katamarán, a The Red csapata Balatonfüreden. A verseny napján izgalmas programmal készülnek a csopaki borvidék legszebb borteraszai, egy különleges reggeli kíséretében követhetik majd a vendégek a rajtot.

A Kékszalag ma már a klasszikus hajók és az innováció versenye, mindemellett egy olyan népszerű esemény is, mely évről évre egyre nagyobb számban vonzza a környékre mind a sport, mind a gasztronómia szerelmeseit. A rajt előtt egy héttel, a sportszerűség és a hagyományok előtt tisztelegve, a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj egyik éllovasa, a The RED Extreme40 katamarán, fedélzetén a Team Quantum Hungary csapatával, közös vitorlázásra hívta a Balaton legendás hajóját, a hatszoros Kékszalag-győztes Tramontanat.

A Balatoni Gasztrotérkép környékbeli legszebb borteraszai ? a Homola Borterasz, a Jásdi Borterasz, a Petrányi Pince a Szent Donát Pince és a Márga Bisztró ? a Kékszalag rajt idején reggelivel egybekötött rajtnéző programmal várják a látogatókat. Ennek apropóján a szervezők vendégül látták a csapatokat és pikniket rendeztek a Balaton közepén, a katamarán és a Tramontana fedélzetén ? tudatta Rápolthy Edit, Team Quantum Hungary.

Szóljon hozzá!