ZETApress

hírportál

Élményeket díjaztak

Verity RoseAz idén 25 éves Cardex Európa Kft, a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója elkötelezett támogatója a legfiatalabb generáció nyelvi fejlődésének, ezért április 15-én pályázatot hirdetett 9-18 éves lányok számára, hogy felhívja a figyelmet az angol nyelv hasznosságára.

Lezárult a Tanulj angolul a Verity Rose-zal! pályázat, melynek díjátadóját ma délután tartották a K11 Művészeti és Kulturális Központban. A pályázathoz a Verity Rose termékcsalád angolszász karakterei adták az ötletet, fődíja pedig kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam ? a Helen Doron nyelviskola felajánlásából ?, plusz angol kategóriában egy Helen Doron táska, magyar kategóriában egy Cardex ajándékcsomag volt. A pályázóknak legszebb, barátsággal kapcsolatos élményüket kellett megfogalmazniuk és feltölteniük a Verity Rose honlapjára.

A pályázat két hónapos időtartama alatt közel 70 értékelhető pályamű érkezett be. A zsűrit Balthazár Dóra, a Verity Rose termékcsalád márkamenedzsere, Mészáros Szilvia, a Helen Doron Hungary szakmai vezetője, Kovács Zsanett, a Móra Könyvkiadó marketing és kommunikációs munkatársa, valamint Szandi, a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő alkották, akik a szövegek eredetisége mellett a nyelvhelyességet is értékelték.

A Cardex számára fontos volt, hogy olyan hiteles személyeket nyerjen meg a feladatnak, akik képviselni tudják a pályázat szellemiségét, így külön öröm, hogy a vállalkozás mellé állt ? a Helen Doron English nyelviskola mellett ? a Móra Könyvkiadó és Szandi, aki 3 gyermekes gyakorló családanyaként maga is azt vallja, hogy a gyerekek érvényesüléséhez elengedhetetlen a nyelvek ismerete. A zsűri a fődíjak mellett hat különdíjat is szétosztott, a rendezvény háziasszonya Csisztu Zsuzsa volt. A fődíjat magyar nyelvű kategóriában a 9 éves Kator Hanna vette át Balthazár Dórától egy születésnapon szerzett élményeivel, amelyet a zsűri egyhangúan a legjobb pályaműnek értékelt. Az angol pályázatok között legkiemelkedőbb a 13 és féléves Tuboly Eszter munkája volt, aki Mészáros Szilviától vette át jutalmát.

A különdíjakat Győrfi Rubinának és Ott Zsuzsannának Szandi, Mezei Rékának Mészáros Szilvi, Peresztegi Hannának Balthazár Dóri adta át. Ők egy-egy nagy értékű Verity Rose ajándékcsomag kaptak. Kovács Zsanett sajnos díjazott nélkül maradt, mert a további két különdíjas: Wetemik Fanni Panna és Mixtai Márta nem érkezett meg. A Móra Könyvkiadó marketing és kommunikációs munkatársa kérdésemre elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a díjazott pályaművek könyvben való megjelentetését, de nem kizárt, hogy később válogatnak melléjük a most nem díjazott több tucat pályaműből néhányat egy új kiadványukhoz.

Szóljon hozzá!