ZETApress

hírportál

Kihagyhatatlan programok a Ringen

Opel Torpedó útban Russelsheim feléMájus 21-én szombaton immár 6. alkalommal rendezik meg az Opel Családi Napot. Most igazán van ok az ünneplésre, hiszen a sikerek mellett, idén 25 éves az Opel Magyarország, ezért a szervezők színes programokkal és hazai sztárvendégekkel készülnek a Hungaroringen.

Idén világsztárral ünnepel az esemény, hiszen Európában csak itt mutatkozik be a nagyközönség számára az egyedülálló Opel GT Concept sportautó, amelynek megalkotása során eddig nem látott formákkal, színezési trükkökkel és műszaki megoldásokkal kísérleteztek az Opel tervezői. Az autók szerelmeseinek csak válogatniuk kell a jobbnál jobb programok között: a veterán autócsodák mellett, kipróbálhatunk egy rendőrautót is, vagy akár ismert emberekkel, autóversenyzőkkel, különleges OPC Astrákkal és Corsákkal tehetünk meg egy-egy kört a Formula?1-es pályán.

Természetesen az Opel az egész családra gondolt. Családi címlapfotózással, kártyajóssal, gyerekeknek szánt kreatív foglalkozással, és gyerekjógával is várják az egész családot. A Budapesti Állatkert ismét elhozza zajtűrő állatkáit, míg a gyerekek egy képzeletbeli kisváros utcáin autózva, játszva tanulhatják meg a biztonságos közlekedés legfőbb szabályait.

Az első Astra 20. születésnapján a gyárbanA délelőtt folyamán a színpadra lép az Alma Együttes, valamint a tv2 Kismenő című műsorának legtehetségesebb versenyzői és a Nagy Duett sztárpárjai is. Az esemény házigazdái ismét Czippán Anett és Váczi Gergő lesznek. Este pedig a hazai sztároké lesz a főszerep. A Nagyszínpadon 18 órakor kezd a Random Trip egy különleges, erre az alkalomra összeállított sztárcsapattal, majd őket követi az igazi buli zenét játszó Intim Torna Illegál 19:30-tól, végül a hagyományokhoz hűen ismét a Tankcsapda látványos koncertje zárja az eseménydús napot. Az esemény ingyenes, a részletes programokat idekattintva nézhetjük meg.

Szóljon hozzá!