ZETApress

hírportál

Hétvége a Millenárison

Sikeresen zárt a hétvégi II. Womanity Fesztivál, melyet a Millenáris Park B-épületében tartottak. Még a hűvös időjárás sem vette el a közel 1300 látogató kedvét attól, hogy kilátogassanak erre a nőknek szóló fesztiválra. A fesztiválon megjelent ? többségében női és családi márkák ? interaktív élménystandokkal, díjmentes tesztelési lehetőségekkel és kedvezményekkel vártak mindenkit.

A nagyszínpad előadói-, és a kerekasztal beszélgetések résztvevői között olyan elismert személyiségektől lehetett tanulni, mint Sterczer Hilda, Juhász Anna, Vass Virág, Tonk Emil, Vámos Miklós, Dr. Kádár Annamária, Bán Teodóra, Katus Attila vagy Kriston Andrea. Az esemény házigazdája Jaksity Kata műsorvezető volt, aki a kerekasztal beszélgetéseken többek között olyan ismert vendégekkel beszélgetett, mint Marton Adrienn ételstylist, Dobó Ágnes blogger, Lipcsei Betta és Heitner Orsolya műsorvezetők, Vastagh Csaba énekes, Kiss Katalin a Kérastase (CZ/HU/SK) márkaigazgatója, Niszkács Anna ? a Gerbeaud-ház értékesítési és marketing igazgatója, valamint Kenderesy Nadin a Turizmus Kft. PR igazgatója.

Microsoft Magyarország és a Samsung jóvoltából a férfiak sem unatkoztak hiszen a férfimegőrzőben mozgásérzékelős játékokkal és sportközvetítésekkel várták őket. Az eseményen bővebb információt kaphattunk egy kezdeményezésről is, amelynek segítségével bárki szabadon keresgélhet a minősített szállodák között, illetve ellenőrizheti, hogy a kiszemelt szállodája valóban rendelkezik-e az általa kommunikált csillagokkal, azaz minősége megfelel e a hivatalos, nemzetközi standardoknak.

A fesztivál egyben lehetőséget adott arra is, hogy a Richter Aranyanyu Díjra bárki jelölhessen a környezetéből orvosnőket, pedagógusokat, egészségügyi szakdolgozókat és szociális területen dolgozó nőket. Ez az egyetlen olyan hazai kezdeményezés, amely azért jött létre, hogy támogassa a nők önbecsülésének és társadalmi megbecsülésének növelését. Az alapítók: a Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa író; valamint a zsűri tagjai június 5-én vasárnapig várják a jelöléseket a weboldalon.

Szóljon hozzá!