ZETApress

hírportál

WO/MAN az Aranytízben

Kemenesi TündeOtt lesz a Werk Akadémia a Divatblogok Éjszakáján, október 29-én, csütörtökön este 7-től éjfélig. A Werk Akadémia jó ötletnek tartja a Divatblogok éjszakája kezdeményezést, ezért az Akadémia egy hatalmas offline partival készül erre az éjszakára az Arany10 Topon.

A partit közvetíti az Index is, ami külön kihívás lesz számukra, hiszen ma még úttörő jellegű kommunikációs formáról van szó. Erre az éjszakára készül a Werk valamennyi szakja. A stylistok Lakatos Márk és Kemenesi Tünde irányításával az androgün tematika megjelenítésére tesznek kísérletet.

Ennek keretében kerülnek bemutatásra Csömör Boglárka hímnős, másképpen uniszex ruhái és Schilling Kolos elmebeteg kalapjai. Ezeket persze nemcsak nézni, hordani is lehet majd ezen az estén. S hogy sminkben is témában legyünk, Bertalan Viki sztársminkes a Werk női vécéjében az arra vállalkozó férfiakat nővé, nőket férfivá sminkeli, de a tolerancia jegyében nyugodtan lehet félúton is maradni.

A werkes filmesek sem lesznek tétlenek, Réz András vezetésével ők fogják az eseményt képben közvetíteni, mivel a közvetítő stábban a szerkesztőn és a riporteren kívül természetesen operatőr is lesz. Az esemény blogos közvetítésére a werkes menedzserek és írók készülnek fel Kaprinay Zoltán internetes guru irányításával. Az enteriőrstylistok a kellő installációkról gondoskodnak ? tudatta Vándor Ágnes, az esemény producere.

S hogy a komoly munka komolytalan hangulatban folyjon, a Werk szuper exkluzív programjaként DJ Manyi alias Lakatos Márk gondoskodik a nemek közötti különbségeket elmosó különleges zenei élményről. Akinek ehhez sincs kedve, a Werk egy távoli pontján csocsózhat, chat-elhet, ehet és ihat. Szóval, jó buli lesz. Szeretettel várják a Werk minden barátját! A Divatblogok Éjszakája további programjai a Divatlap.hu esemény-naptárában, ezen a címen találhatók.

WomanWoman2

Szóljon hozzá!