ZETApress

hírportál

Showtime Hajdú Péterrel

Showtime Hajdú PéterrelMától kéthetente vasárnap esténként jelentkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A nagyszabású comedy-showban a műsorvezető és meghívott vendégei nemcsak beszélgetnek, hanem vicces játékokban is részt vesznek ? tudatta a Sajtószoba.tv.

Hajdú Péter a provokatív interjúknak búcsút mondva indítja el Showtime Hajdú Péterrrel című új comedy-showját, melyben a hangsúly egyértelműen a szórakoztatáson és a felhőtlen pillanatokon van. A műsorvezető és meghívott vendégei a beszélgetésen túl különböző humoros játékokban is szerepelnek majd, ahol a poénok fontosabbak, mint a maga a végeredmény.

? A nézők eddig főleg azt az arcomat ismerhették, amikor provokatív vagy drámai interjúkat készítek. Most végre megmutathatom a humorosabb, szórakoztatóbb énemet is, melyet eddig maximum A Nagy Duett című műsorban láthattak a nézők. Énekelni ugyan nem fogok, de a táncról biztosan nem mondok le ? ígérte Hajdú Péter, aki a Szájkarate rovatban Gönczi Gáborral vív playback-párbajt.

A Mizu?-ban a Kismenők tehetségeivel vitatja meg a műsorvezető az elmúlt időszak fontos eseményeit. A Győzd le Hajdút! rovatában hétről hétre valamilyen vicces, látványos feladatban próbálja a show vendége megleckéztetni Hajdú Pétert. Az első adásban Tápai Szabina dob kapura a műsorvezetővel, védeni pedig Berki Krisztián áll be, azonban nemcsak labdák kerülnek elő. Megpróbáltatások azonban Cseke Katinkára és Bochkor Gáborra is várnak a Fülkében. A játék során rossz válasz esetén véletlenszerűen, sorszámot bemondva kerül egyre több ember a játékos mellé a szűk fülkébe. Az, hogy ki lesz eredményesebb a feladatok során, ma este 21:30-tól A Nagy Duett után kiderül a tv2-n!

Szóljon hozzá!