ZETApress

hírportál

Hét fogás Pödörrel

Vörös szőnyegenMagyar divattervezők kollekciója vezette fel a 3 Michelin csillagos séf gourmet vacsoráját ? tudatta Magony Szilvia. Tegnap immár 3. alkalommal rendezték meg a Pödör Black Table Fashion Dinner rendezvényt, melynek ezúttal a Boscolo Budapest Hotel adott otthont. A február 8-ai sajtótájékoztatóról idekattintva olvashatunk.

Az est célja az volt, hogy összehozza a világ legizgalmasabb séfjeit, akik a Pödör prémium olajokra és ecetekre hangolják fogásaikat. A rendezvény apropóján először érkezett hazánkba egy 3 Michelin-csillagos séf, a német származású Thomas Bühner, aki Wolf Andrással és Fekete Antonióval a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjeivel fantasztikus gourmet menüvel készült. Az est különlegessége volt, hogy a fogásokat egy-egy magyar divattervező kollekciója vezette fel, akik még soha nem szerepeltek együtt egy eseményen.

A csodálatos ruhákat az Elysian, Lendra, Maison Marquise by Toth Bori, Naray Tamas, NUBU, Peter Mero, Reka Vago és Stan Ahuja, a ragyogó ékszereket a Caprice Dorottya Diamond Palace, az egyedi cipőket pedig Vágó Réka biztosította a modellek számára, akik a Miss Universe Hungary döntősei voltak. Az est háziasszonya Magony Szilvia volt. A modellek sminkjét és frizuráját a Heaven in Style szalon készítette a Kevin Murphy hajformázó termékeivel, valamint a Bellápierre Cosmetics ásványi sminktermékeivel. Az esemény kiemelt partnere az AUDI volt, amelynek jóvoltából egy teszthétvége is kisorsolásra került, ahol a szerencsés nyertes az új AUDI R8 Coupét próbálhatja ki.

Az első fogást, ami Libamáj volt Coca-Cola zselével, rukkolával, citrom gratinée-val Pödör Szilva gyümölcsecettel, a NUBU kollekciója vezette fel, mely a kifinomult, modern városi nők és férfiak belső harmóniáját testesíti meg; letisztult, mégis különleges szabásvonalaival, a kényelem és a funkció összehangolásával finom párhuzamot hoz létre viselőjének határozott személyisége és kisugárzása között. A második ételt, ami marinált makréla volt, mozzarellával, földimandulával és paszternákkal, Pödör földi mandulaolajjal és fehérborecettel, a Lendra kollekciójával kezdték, a márka egyedisége az anyagok különlegességéből és szabásából ered, amelyek egyben a nőiességet testesítik meg.

A harmadik fogást, ami homár volt céklával, és piemonti mogyoróval, radichhioval és Pödör Piemonti mogyoróolajjal, a Maison Marquise by Tóth Bori kollekcióval párosították. A márka célja, hogy megteremtse a XXI. századi kozmopolita modern nő romantikáját. Erőt és egyediséget sugároz. Minőségi szövet és bőr alkalmazások, csipke saját tervezésű nyomtatott selyem és ultra nőies klasszikus vonalak jellemzik.

A negyedik fogást, mely egyben az első főétel is volt, gyöngytyúkmell padlizsánnal, töltött hagymával és Pödör sörecettel, az Elysian kollekciója vezette fel. A márka olyan nőket szólít meg, akik egyszerre tudnak erősek és törékenyek lenni, és büszkén vállalják nőiességüket. A brand alapértékeit maga az elysian szó hordozza magában, aminek jelentése: szépség, tökéletesség, békesség. Az ötödik fogást, avagy a 2. főételt, ami őzgerinc volt Ázsia lében, téli zöldségekkel, medvecukros jus-vel, Pödör feketeribizli ecettel, Stan Ahuja férfi kollekciójával indították. Az egyedi, kézzel készült, méretre szabott szettek minden esetben kiváló anyagválasztással párosulnak, melyek meghatározzák egy stílusos férfi ruhatárát.

A hatodik fogást, a Casino mocca desszertet, Pödör Makadámia dió olajjal Merő Péter, ugyancsak desszert kollekciójával párosították. A márkát a megújulás, a magabiztosság és női nem tisztelete jellemzi, ahol az párosul az eleganciával, a nőiességgel, és az egyediséggel. A hetedik és egyben utolsó desszertet, a bonbonokat, Náray Tamás kollekciója vezette fel, akinek klasszikus, elegáns, a nagyvárosi luxust megtestesítő ruhái, illetve munkái magabiztosan felismerhetők a csak rá jellemző sziluettekről, a szín- és anyagkombinációkról és a kifinomult díszítőtechnikáiról. Az est végén a Fehér Szalonban kialakított Show-roomban lehetett megtekinteni a divatbemutatón szerepelt ruhakölteményeket.

Szóljon hozzá!