ZETApress

hírportál

Pödör-est a Szalonban

A Pödör Prémium olajokat és eceteket gyártó Pödör Kft. 3. alkalommal rendezi meg, a Pödör Black Table vacsorát, melynek idén új helyszín, a Boscolo Budapest Hotel ad majd otthont február 27-én szombaton 18 órától ? tudtuk meg a délutáni sajtótájékoztatón. Fotóink Lantai József felvételei.

Első alkalommal érkezik Magyarországra 3 Michelin-csillagos séf, aki nem más, mint a német származású Thomas Bühner, hogy Wolf Andrással és Fekete Antonióval a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjeivel fantasztikus gourmet-menüvel készüljön a február végén megrendezendő vacsorára. Az est célja, hogy összehozza a világ legizgalmasabb séfjeit, akik a Pödör prémium olajokra és ecetekre hangolják fogásaikat. Az idei év különlegessége, hogy a gourmet menüsort elismert magyar divattervezők kollekciója vezeti majd fel. Ugyancsak kuriózum, hogy a felkérést elfogadó tervezők még sosem szerepeltek együtt egy rendezvényen.

A divatbemutató résztvevői: Caprice Dorottya Diamond Palace, Elysian, Lendra, Maison Marquise by Toth Bori, Naray Tamas, NUBU, Peter Mero, Reka Vago és Stan Ahuja. Közreműködnek a Miss Universe Hungary döntősei. Az est kiemelt partnerei az AUDI, a Boscolo Budapest Hotel, valamint a Caprice Dorottya Diamond Palace, Európa legnagyobb gyémántközpontja, amely drága- és féldrágakövek széles választékával várja az érdeklődőket. Nem csak felpróbálni, de meg is lehet vásárolni mindegyiket!

Szóljon hozzá!