ZETApress

hírportál

Szabó Zsófi visszatér!

Szabó ZsófiNapi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófi: Jön a Story Extra az RTL Klubon! ? tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztálya. Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-én hétfőtől, a Híradó előtt láthatják majd a nézők.

Hétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon már januárban vadonatúj műsort láthatnak a nézők. A Story Extra minden hétköznap 17:30-tól jelentkezik Szabó Zsófival és a legfrissebb sztárhírekkel. A nemzetközi trendeket követve a késő délutáni műsorsávban a szórakoztató-sztármagazin után hírműsor (Híradó) és infotainment (Fókusz) magazin látható majd 2016-tól a piacvezető kereskedelmi csatornán. Az RTL Klubon egyébként nem volt még olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthattak volna a nézők.

? Régóta vártam erre a feladatra és nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy minden hétköznap képernyőn lehetek. Teljesen testhezállónak érzem ezt a feladatot, hiszen számtalan sztárral találkozom a munkám során, érdekel a divat, a mindennapok pezsgése, így a lifestyle műsorok is közel állnak hozzám. Remélem, hogy a Gyertek át szombat este! és a Válótársak sikere után az új magazinműsorunkat is szeretni fogják a nézők! ? mondta el Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Szóljon hozzá!