ZETApress

hírportál

Mikulásvárás sztárokkal

Nagy meglepetésben volt részük a súlyos betegségből gyógyult gyermekeknek és családjaiknak a Jégteraszon! Dukai Regináék gyógyult gyermekekkel ünnepeltek a Jégteraszon. Mikulás ugyanis nem egyedül érkezett hozzájuk ? magával hozta hazánk hírességeit is.

Dukai Regina, Lola, Muri Enikő, Szandi, Puskás Peti, L.L. Junior és Gergely István olimpikon vízilabdázónk segítettek az ajándékok kiosztásában, és míg ezek után a sztárcsapat fiú tagjai a játékos jéghokiban szegődtek a gyerekek mellé, a lányok fakutyázással csaltak mosolyt a legkisebbek arcára. Ünnepi dekoráció, rengeteg dal, ajándékkal teletömött csomagok, korizó, hokizó és szánkót húzó hírességek, feledhetetlen hangulat ? így telt a Mikulás-nap a Jégteraszon, ahol a korcsolyapálya és a Ments Életet Alapítvány nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett a családoknak. A súlyos betegségből gyógyult gyermekek, testvéreik és a szülök több száz fős tömege izgatottan várta a nap fénypontját, a Mikulás érkezését ? aki kivételesen nem egyedül érkezett: segítői mellett hazánk sztárjai is mellészegődtek, hogy mosoly csaljanak a legkisebbek arcára.

Lola és Muri Enikő először ugyan bizonytalanul lépett a jégre, ám a gyermekek biztatására a két énekesnő gyorsan belejött a korcsolyázásba, és két siklás között az is kiderült, mindkettőjüket elkapta a karácsonyi hangulat. ? Jó érzés másoknak örömet okozni, illetve segíteni. Korizni pedig nagyon szeretek, így különösen kedves volt az esemény számomra. Ebben az évben is, ahogy mindig, sok karitatív kampányban vettem részt ? ha az ismertségemet így tudom hasznossá tenni, hogy másoknak segítek vagy éppen valami fontos dologra hívom fel a figyelmet, az jó érzés számomra. Így lesz ez 2016-ban is ? mondta el Lola, aki idén az egyik legtöbb jótékonysági tevékenységet, kampányt vállalta a zenei előadók között.

Lolához hasonlóan Enikő is várja már az ünnepeket, ám L.L. Juniorral karöltve egyelőre a Mikulásra fókuszált: lelkesen szánkóztak és osztogatták a csomagokat a gyermekeknek. ? Tavaly a Halloween-t ünnepeltük itt, a Jégteraszon a rászoruló gyermekekkel, idén gyógyult kicsiket vártunk szeretettel ennek a nemes kezdeményezésnek a keretein belül. A korcsolyatudásom ugyan még mindig hagy némi kívánnivalót maga után, de imádtam, hogy itt lehettem a többiekkel ? jó volt látni a boldogságot a srácok arcán! ? mondta L.L. Junior.

Dukai Regina is korit húzott a lábára, ám bármennyire is belejött a siklásba, végül a kicsik biztatására a szánkón kötött ki ? Szandi húzta körbe a pályán, aki családjával, férjével és kisfiával érkezett. ? Nagyon cukik voltak a csöppségek, öröm volt nézni, ahogy várják a Télapót. Szeretek a közelükben lenni, és jó volt látni, hogy a Ments Életet Alapítvány olyan gyermekek kívánságait teljesítette, akik súlyos betegségen vannak túl. Igazán megérdemlik a jót! ? mesélte Regina, és azt is elárulta, bizony, ő még a mai napig kikészíti csizmáját a Mikulásnak. Sőt, mint hozzátette: nála már a karácsonyfa is áll, ugyanis imádja a szeretet ünnepét. Nemcsak a gyermekeknek szentel kiemelt figyelmet, rendszeresen ellátogat állatmenhelyekre is: élelmet visz a gazdátlan kutyusoknak és a sétáltatásukban is részt vesz.

Szandi, Gergely István és Puskás Peti mintha csak korcsolyával a lábukon születtek volna: magabiztosan rótták a köröket, együtt siklottak, szánkóztak, jégkorongoztak a vállalkozó szellemű kicsikkel. ? Szuper volt ebben a játékos közegben látni a már egészséges gyerekeket, akikkel lehet, hogy korábban a kórházban találkoztam. Sokszor járok ugyanis hasonló helyekre, hogy örömet szerezzek annak, akinek minden mosoly ajándék. Az ünnepnek számomra erről, nem pedig a vásárlásról kell szólnia ? emiatt kértem idén is a szüleimtől, hogy maximum aprósággal lepjenek csak meg. A családi együttlét ilyenkor a legfontosabb! ? árulta el Puskás Peti, aki azt is bevallotta, hogy életében először hokizott.

Gergely Pista olimpikon vízilabdázónk azonban lelkesen segített neki, és megmutatta a helyes ütőtartást is ? ugyanis a kiváló sportoló régen jégkorongozott. ? Nagyon örültem, hogy előkerültek a hokiütők ? újra gyereknek éreztem magam, és igazán jót játszottunk ? mondta el István, aki bár gőzerővel készül a januári Vízilabda Európa Bajnokságra, de szívesen szakított időt arra, hogy segédkezzen a Mikulásnak, és a játékokkal, közös fotókkal örömet szerezzen a Jégteraszra látogató családoknak.

Szóljon hozzá!