ZETApress

hírportál

Krizsóval bizalmasan

KrizsóKrizsó Szilvia: Krizsó ? 10 bizalmas beszélgetés című könyvét mutatták be tegnap este a Szent István körúti Örkény István Könyvesboltban. A szerzővel Bálint András színművész, a Radnóti Színház igazgatója beszélgetett, Darvas Ferenc zongorázott, Szávai Viktória és Rétfalvi Tamás énekelt.

A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent 200 oldalas kötet anyaga válogatás a Radnóti Színház nagy sikerű Libikóka ? Krizsó Szilviával fent és lent című beszélgetős estjeiből, amely sokkal több mint szerkesztett beszélgetések leirata. Krizsó Szilvia személyes megjegyzései, vendégeiről formált véleménye, összekötő szövegei azoknak is színházi élményt adnak olvasás közben, akik nem jutottak el a talk show-jára. A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető sikerekről és kudarcokról, munkáról és magánéletről faggatja ismert vendégeit. A könnyű anekdotázás és az őszinte vallomások eredményeként elsöprő győzelmek és csúfos bukások történeteit ismerhetjük meg.

Döbbenetes kijelentések, soha, sehol nem hallott történetek, rengeteg humor. Ez jellemzi a Libikóka ? Krizsó Szilviával fent és lent című beszélgetős esteket a Radnóti Színházban és az ezekből készült válogatást, amelyet most kezében tart az olvasó. A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető egyedülálló módon képes hangulatot teremteni, tenyerén hordja beszélgetőtársait, akik ettől megnyílnak és őszintén beszélnek saját esendőségeikről is. Ebben segítik őket a hozzájuk hasonlóan sikeres és tehetséges meglepetésvendégek, Szörényi Levente, Koltai Róbert, Péterfy Bori, László Zsolt, Schell Judit, Csomós Mari, Kepes András és Csőre Gábor.

A kötetet olvasva a felhőtlen szórakozás garantált, de eközben nagyon erősen hatnak az elgondolkodtató, továbbgondolható történetek és az őszinte, olykor megdöbbentő kijelentések ismeretlen ismerőseinktől, akik Krizsó Szilvia segítségével ismét bebizonyítják: színház az egész világ ? olvasható a hátsó borítólapon. A könyv szereplői közül ? Bródy János, Csernus Imre, Jaksity György, Kovács Kokó István, Kulka János, Mácsai Pál, Molnár Piroska, Palya Bea, Stahl Judit, Stohl András ? néhányan megjelentek a könyvbemutatón, melynek végén dedikálásra is sor került.

Szóljon hozzá!