ZETApress

hírportál

Bűvös Mesetorna 2 az 1-ben

Nagy sikert aratott a március 23-án bemutatott 80 oldalas, színes, gazdagon illusztrált Bűvös Mesetorna. A 2 az 1-ben típusú kiadvány nem csak mesekönyv, de magában foglal egy önmagában is teljes értékű 70 perces DVD-t, a gyakorlatokról szakmai leírást, valamint interaktív meséket is, melyeket Kálloy Molnár Péter színművész ad elő.

Célja, hogy felhívja a gyerekek és szüleik figyelmét a mozgás fontosságára, egyben közös játékra sarkallja az egész családot. A kiadvány vidám, zenés?mesés, interaktív formában ösztönöz az egészséges életre. Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a történetek során eljátszandó gyakorlatokat, melyek nagyobb  egységeket (bemelegítés, állóképesség, egyensúlyérzék, stb.) ölelnek át és a zenével karöltve a megfelelő tempóban kerülnek begyakorlásra és bemutatásra.

A közreműködők mind a szakmájukat magas szinten művelő ismert előadók, színészek, zenészek: Béres Alexandra, Alma Együttes, Kálloy Molnár Péter, Ganxsta Zolee, Kőhalmi Ferenc bűvész. A kiadvány varázsát, hangulatát és báját a vadnyugati környezet adja, a  vidám animáció és a rengeteg gyerekszereplő. A könyv grafikáját a gyerekek körében egyre népszerűbb Radnóti Blanka készítette.

Szóljon hozzá!