ZETApress

hírportál

Zséda 2016: Body & Soul

Zséda 2016Zséda ötödik alkalommal jelenteti meg kalendáriumát, amely minden eddiginél közelebbi bepillantást enged az énekesnő életébe. A 2016-os Body & Soul ? Válaszd a szépséget! című friss kötet középpontjában a test és a lélek harmóniája áll ? tudtuk meg a tegnap esti díszbemutatón az Andrássy úti Alexandra Könyvesház Lotz-termében.

Zsédával az új kötetről Gyuricza Eszter kiadóvezető beszélgetett. Találkozhattunk Zsólyomi Norbert fotóművésszel is, aki a kötet érzéki fotóit készítette, s megosztotta gondolatait a női szépség ábrázolásáról. Zséda meglepetéssel is készült rajongóinak: felhangzott Vastag Csabával közös slágerük, a Legyél a másé! Utána kisorsolásra kerültek a Baileys, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és a FashionDays.hu által felajánlott nyeremények ? jómagam egy gyönyörű táskát nyertem! ?, továbbá Zséda kalendáriumának exkluzív, dedikált példányai. Az est dedikálással zárult.

A Zsólyomi Norbert készítette művészi fotók részletekbe menően emelik ki a nagybetűs NŐT! ? Azt már régóta tudom, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A szép gondolatokból pedig nemcsak szép tettek, szép test is származik. Hiszem, hogy amikor reggel felkelünk, elindulunk a szépség irányába is. A mi választásunk. A szép gondolatokból pedig nemcsak szép tettek, szép test is származik ? vallja a művésznő könyvében.

Tavasz, nyár, ősz, tél… minden évszak más-más élményeket, meglepetéseket és nehézségeket tartogat számunkra. Az, hogy hogyan éljük meg őket, csak rajtunk múlik. A tél jelentheti a hideget, szürkeséget, elszigetelődést, de a közelséget, meghittséget, odafigyelést is. Zséda ötödik kalendáriumában megmutatja nekünk, hogy hogyan találhatjuk meg a szépséget az év minden szakában, és hogyan hozhatjuk összhangba lelkünket a természet és az időjárás változásaival ? olvasható a hátsó borítólapon. A Body&Soul címhez illeszkedően Zséda könyvében a testi és lelki feltöltődéshez szolgál tanácsokkal, ötletekkel. Teszi mindezt az évszakokhoz illeszkedve, a tél-tavasz-nyár-ősz hangulatát követve, ugyanakkor külön figyelmet szentelve a karácsonyi időszaknak.

A kötetben idén is szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek. Ezek mellett egészségmegőrzési, kulturális, életmód és sport témák is megjelennek. Pozitív gondolatok és feltöltődést adó életesszenciák színesítik a kalendáriumot, továbbá Vass Virág tárcanovellája. Külön érdekesség az exkluzív hármas interjú, melyben Vass Virág Zséda mellett Nyáry Krisztiánt is kérdezte. A naptároldalak helyet kínálnak az olvasók számára programjaik bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget biztosítanak gondolataik, fontos teendőik leírására. A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 208 színes oldalon az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. Ára 3500 forint.

Szóljon hozzá!