ZETApress

hírportál

Vásár, érték, élmény = siker!

WOMANITY Fesztivál lesz Advent első vasárnapján: ünnepeld magad november 29-én 10 órától a Millenárison! A WOMANITY Fesztivál TÉGED ünnepel. Elkötelezett célja, hogy inspirálja, felvidítsa, megerősítse a nőket. A fesztivál koncepciónak megfelelően számos női és családi érdeklődésre számot tartó lehetőséget kínál.

Lehetőséged lesz ízletes és egészséges ételeket, italokat kóstolni, igénybe venni a kiállítók szolgáltatásait, megismerni a legjobb márkákat, szakértőktől és ismert személyiségektől tanulni. Egy innovatív női fesztivál, ami megváltoztatja az életed ? tudtuk meg Jánosi Katalintól. A vásáron 1700 m2-en közel 80 cég mutatkozik be, köztük éttermek, bioboltok, manufaktúrák, országosan ismert brandek, egészségházak, sportmárkák, iskolák, divattervezők, tanácsadók?

Értéke, hogy a legjobbaktól tanulhatsz. A WOMANITY Fesztivál keretében elismert sportolók, kutatók, médiaszemélyiségek, üzletemberek, írók mondják el, hogyan tekintsd a káoszt sokoldalúságnak, a problémát kihívásnak, s hogyan érd el a céljaidat az életed minden területén. Élményt nyújt: Próbáld ki a legújabb termékeket és szolgáltatásokat, fedezd fel a lehetőségeket magad körül. Kóstolj, tesztelj, játssz, nevess, tanulj, ünnepelj felszabadultan, és élvezd a meglepetéseket. A fesztivál sztárvendégei, előadói között: Jakupcsek Gabriella, Béres Alexandra, Lippai Marianna, Szendi Gábor, Klein Dávid. Jegyek és bővebb információk idekattintva érhetők el.

Szóljon hozzá!