ZETApress

hírportál

TrenDélet a tv2-n

TrenDéletÚj divatmagazin indult a tv2 műsorán tegnap délelőtt 11:35-kor TrenDélet címmel. A divat változik a stílus örök a mottója annak az életmód és stílusmagazinnak, melyet november 14-től hat héten át minden szombat délelőtt láthatnak a nézők a képernyőn.

? Új trendeket, kifinomult és extrém stílusokat is megmutatunk ebben a műsorban. Szeretnénk, ha látnák a nézők merrefelé halad a divat Magyarországon, és ötleteket kapjanak a saját stílusuk kialakításához! ? mondta Magony Szilvia műsorvezető. A műsor ugyanakkor nemcsak trendeket mutat meg, két külön rovat foglalkozik az egészséges életmóddal és azzal, milyen egy igényes nő, milyen elvárásai vannak a mindennapokban magával és a környezetével szemben.

Magony Szilvia, aki mellett Gajdos Tamás műsorvezető is feltűnik, hiszen nemcsak a hölgyeket, a férfiakat is épp úgy foglalkoztatja a divat. Minden adásban feltűnik egy stílusos sztárvendég, aki magáról mesél. Többek között Schiffer Miklós, Náray Tamás, Árpa Attila és Vágó Réka, akik mesélnek hobbijaikról, kedvenc sportágukról, életmódjukról, és természetesen megmutatják ruhatárukat, kedvenc tárgyaikat, fotóikat. Az is kiderül, hogy képzelik el a számukra ideális, stílusos férfit és nőt.

A műsor ugyanakkor olyan örökzöld kérdésekre keresi a választ, mint például: ki mit szeret legjobban a másik nemben? Mit néz meg először, mi neki a legfontosabb? Vagy, hogy épp milyen ruhadarabot szeret látni a férfi a nőn és fordítva. TrenDélet ? A divat változik, a stílus örök december 19-éig szombatonként 11:35-kor a tv2 műsorán ? tudatta Sajtószobájuk.

Szóljon hozzá!