ZETApress

hírportál

Gálvölgyi Show szombaton

Gálvölgyi ShowIdén ősszel ünnepli 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása ? tudatta az RTL Klub Sajtóklub.

Az őszi évad augusztus 31-én hétfőn már elindult az RTL Klubon, az esti 7 órás sávban fut az 1 perc és nyersz! harmadik évada Sebestyén Balázs vezetésével. Az ügyességi vetélkedőben vadonatúj játékokat kell megoldani a versenyzőknek. A legújabb évad befejeztével októberben érkezik A Konyhafőnök szintén 3. évada, melyben továbbra is a Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre alkotta trió zsűrizi a szereplők főző tudását. Egy speciális adás erejéig szeptember 5-én szombaton visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show, a közel egy órás show műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll majd. Aznap indul Istenes Bence új csajozó show-ja, a Vigyél el! is, melyben harminc szerelemre vágyó hölgynek mutat be egy-egy szingli férfit a műsorvezető.

Szeptember 12-én jön Sebestyén Balázs late night show elemekkel megtűzdelt vetélkedője, a Gyertek át szombat este! melyben két ? három-három sztárból és egy-egy nézőből álló ? csapat küzd meg egymással az adásonként hárommillió forintos fődíjért. Első körben Geszti Péter, Fluor Tomi, Kiss Ramóna, Földes Eszter, Molnár Andrea és Dombóvári István szerepel majd. Aki szereti Balázst, annak mindenképpen szerencséje lesz az őszi-téli televíziós évadban, ugyanis a Hungary?s Got Talent című vadonatúj show-műsort a humorista Dombóvári Istvánnal közösen vezetik, a tehetségeket pedig Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó értékeli majd. Novembertől jön Lilu: Keresem a családom című dokumentarista jellegű műsora, melyben olyan családokat és rokonokat hoznak össze a készítők, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. Az ősz egyik legnagyobb durranása a Válótársak című filmsorozat lehet, ami a holland Divorce mintájára készül hazai gyártásban, a főszerepekben Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter részvételével. A dramedy műfajú sorozatot szintén novembertől láthatják majd a nézők.

Az RTLII-n az indulása óta idén ősszel lesz a legtöbb saját gyártású műsor. Szeptember 8-án kedden indul Papp Gergő: Pimaszúr átcuccol című ott alvós műsora. Az első adásban Nagy Feróhoz költözik be Gergő és felesége. Szeptember 14-én hétfőtől hétköznaponként érkezik a Partyzánok című zenei reality, amelyben hetente öt hétköznapi versenyző mutatkozik be és minden nap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Szintén szeptember 14-én tér vissza az RTLII képernyőjére nyári szünetéről Baló György: Magyarul Balóval című műsora.

Újdonságként érkezik a ButiqueHotel.hu is, ami egy magyar fejlesztésű sitcom sorozat lesz, a főbb szerepekben Gesztesi Máté, Fekete Réka, Hernádi Judit, Marjai Virág, Madár Tamás, Ódor Zsófi és Székhelyi József lesz. A történet szerint a főszereplő lány mondhatni megörökli édesapjától a szállodáját, aminek üzemeltetésében az édesanyja, Hernádi Judit is segítene, de inkább hátráltatja majd a boldogulásban. A Konyhafőnök című főző-show népszerűségének köszönhetően a készítők útjára indítják a Junior verziót is, melyben 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács.

A nézők, ahogy már megszokhatták, ősztől a Showder Klub és a Heti Hetes sztárjait is itt láthatják majd. Újdonság a csatorna életében, hogy a hír- és szórakoztató műsorokon kívül sporteseményekről is ad élő közvetítéseket. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015/2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világ Péter vezetésével az RTLII.

Szóljon hozzá!