ZETApress

hírportál

Curtis Csibészbibliája

Curtis CsibészbibliájaRövidesen megjelenik Csontos Róbert ? Széki Attila: Curtis ? Csibészbilblia című regénye a csajozásról, a rapháborúról és a magyar focivalóságról az Art Nouveau Kiadó gondozásában ? tudatta Jusztinger Brigitta, az Alexandra Kiadó PR menedzsere.

Curtis életregénye minden bizonnyal három területen is kicsapja a biztosítékot: a bulvármédia, a sportsajtó, és a zenével foglalkozó újságírók számára is tartogat olyan történeteket, amelyekből érdemes lesz csemegézni. A hivatalos megjelenés előtti exkluzív dedikálás Curtis, Ganxsta Zolee és Dynamic jelenlétében május 23-án szombaton 14 órakor lesz a Nyugati téri Alexandra Könyvesházban.

Az újpesti rapper elképesztő, már-már megbotránkoztató sztorikat mesél el magánéletéből, nyíltan beszél bizarr csajozási szokásairól, arról, hogyan használja ki a népszerűséget, és milyen éjszakai kalandokba bonyolódik ? hol vadidegen, hol országszerte ismert lányokkal… Mivel neki nincs vesztenivalója, őszintén s félelem nélkül rántja le a leplet a magyar futballról, elmondja, kik és hogyan teszik tönkre a fiatalok karrierjét, milyen pénzek és műgengszterek hálózták be a hazai labdarúgást. No és a huligánok és ultrák világát is elhozza nekünk. Curtis saját előadói pályafutásán keresztül a honi könnyűzenei ipart is bemutatja, elárulja, mekkora összegek kerülnek a fellépők zsebébe, hogy lesz valakiből négyszeres platinalemezes rapper, és hova fajulhat a rivalizálás a hip-hopban.

Curtis vagyok, az újpesti huligán, aki ököllel üti a nőket, pénzért veszi a nézettséget, és a hírnév reményében az utcagyerek stílust is hajlandó eldobni. Jól tudom, sokan ezt gondolják rólam, de azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben csak irigyek a sikereimre, mások féltékenyek rám, mert a csajuk engem akar ? vagy már le is csaptam a kezükről? Nekem viszont tiszta a lelkiismeretem, Istenfélő ember vagyok, akit az imádott anyukája tart rövid pórázon.

Csak hát nincs könnyű dolga velem: iskoláskoromban a rendőrségről szedtek össze, mert egyedül szembe szálltam és téglákkal dobáltam meg egy busznyi kispesti drukkert; és azt is a családomnak köszönhetem, hogy édesapám halála után a bátyám nyakon csípett, s elindította az újpesti focikarrierem. Jóllehet, engem maga alá temetett a mocskos magyar futballközeg, és egy máig az NB I-ben edzősködő szarházi megutáltatta velem a játékot, azt sem én, sem a Fradi-tábor nem felejti el soha, hogy egy Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista! feliratú pólóban ünnepeltem a kecskeméti bajnoki címet az Üllői úti pályán.

Labdarúgónak készültem, de rapperként ismert meg az ország, és nem tagadom, minden pillanatát kiélvezem és kihasználom a zenélésnek: a klubtulajok komoly pénzt fizetnek, hogy náluk csináljak bulit, és míg a korombeli srácok prostikat vesznek, engem a csajok ráncigálnak az ágyba. De még mindig érnek meglepetések? Tőled kérte már anyuka, hogy a szeme előtt tedd magadévá a lányát? Vagy utaztatott már ki külföldre nő csak azért, hogy veled töltsön néhány éjszakát? Na, ugye! ? olvasható Curtis: Az utca álma című 280 oldalas könyvének hátsó borítóján.

Szóljon hozzá!