ZETApress

hírportál

Pálinkás óriáskolbász Ferencvárosban

KolbásztöltőkDukai Regina és Gáspár Laci szerdán egy óriási, 18 méteres kolbászt töltött a Gubacsi úti Húsüzemben. A két énekes pálinkával fűszerezte a gigantikus ételt, amelyet az október 8-11 közötti Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon sütnek majd ki, a vendégek pedig megkóstolhatják és véleményezhetik a remekművet.

A két énekes nem mindennapi feladatra vállalkozott: egy 18 méteres surjányi kolbászt töltött meg Gubacsi úti Húsüzemben, amelybe fűszerként jóféle pálinka is került. A töltés játszi könnyedséggel ment a két hírességnek. Mint kiderült, a vidéki származású énekesek nem először találkoztak kolbásztöltővel. A sztárok október 8-án, a Budavári Pálinka-és Kolbászfesztiválon kisütik a nagy gasztronómiai csodát.

A két énekes számára nem volt teljesen idegen a feladat. Regina, amíg nem költözött föl Budapestre, mindig részt vett a családi disznótorokon. ? Nagyon jó élményeim vannak a vidéki disznóvágásokról. Igaz, amikor leölték a malacot, sosem bírtam ott lenni, sajnáltam szegény állatot. Ugyanakkor a további munkálatokban szívesen segédkeztem. Imádom az ebből készült ételeket, még éjszaka is képes vagyok felkelni szalonnát enni ? mondta a fiatal énekesnő.

Gáspár Laci sem ijedt meg a feladattól, annak ellenére, hogy jó néhány éve nem volt disznóvágáson. ? Kisgyerek voltam még, amikor rám bízták a töpörtyű kevergetését. Én meg annyira lelkes voltam, hogy nagy igyekezetemben kiborítottam az egészet. Azóta nem nagyon merészkedtem közel a készülő ételekhez ? mesélte nevetve az énekes. A jövő hétvégi budavári eseményre folyamatosan készülnek a szervezők. Nemrég arról tudósíthattunk, hogy a szökőkútból folyó pálinkát ízlelgették a celebek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megnyílt a fesztivál | ZETApress

Szóljon hozzá!