ZETApress

hírportál

Mesetorna Szandival

Bűvös mesetorna Béres Alexandrával és az Alma Együttessel: nyolcvan oldalas mesekönyv, benne egy hatvan perces DVD. A zenés?mesés mozgásfejlesztő kiadvány egy mesekönyvbe ágyazott DVD, melynek célja, hogy újra a sportra, a mozgásra irányítsa a figyelmet ? tudtuk meg Jánosi Katától.

Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a gyakorlatokat, melyek nagyobb  egységeket (bemelegítés, állóképesség, egyensúlyérzék stb.) ölelnek át és a zenével karöltve a megfelelő tempóban kerülnek begyakorlásra és bemutatásra. Célja, hogy a gyerekeket és akár szüleiket is mozgásra késztetve vidám, zenés?mesés, interaktív formában ösztönözzön az egészséges életre.

A kiadvány egy nyolcvan oldalas, színes, gazdagon illusztrált könyv,  mely magában foglalja a DVD-t, szakmai leírást a gyakorlatokról, és az interaktív meséket is, melyeket Kálloy Molnár Péter színművész ad elő. A mesékhez is tornagyakorlatok párosulnak és a vidám Alma-dalok alatt is megmozgatják a gyerekeket. Az egyes paneleket sok humoros felkonf, jelenet, varázslatos és csak ehhez a kiadványhoz kidolgozott bűvésztrükkök kötik össze, melyek megálmodója Kőhalmi Ferenc bűvész. A közreműködők mind a szakmájukat magas szinten művelő ismert előadók, színészek, zenészek: Béres Alexandra, Alma Együttes, Kálloy Molnár Péter, Ganxsta Zolee, Kőhalmi Ferenc. A kiadvány varázsát, hangulatát és báját a vadnyugati környezet adja, a  vidám animáció és a rengeteg gyerekszereplő.

Szóljon hozzá!