ZETApress

hírportál

Kép és zene Szilviánál

Franciska Mária Kovács erdélyi virtuális művész kiállítása nyílt meg tegnap este 19 órakor a Pozsonyi úti Kárászy Galériában. A március 20-án, péntekig előzetes bejelentkezés alapján látható tárlatot Kemény Lili költőnő nyitotta meg, akinek édesapja: István épp egy évvel ezelőtt volt Karafiáth Orsolya meglepetésvendége. Fotóink Lantai József felvételei.

A farsangi együttlét rendszeres a Kárászy Szalonban. 2014. február 10-én hétfőn 19 órakor az Ezerarcú Nő című sorozatuk első vendégével, Karafiáth Orsolya író-költő, fordító, publicista, énekesnő, kulturdémonnal Kemény István, a Magvető Kiadó szerzője beszélgetett. Akkor Marjai Judit & Valuska Gábor fotóművészek és Szilas Rita divattervező kiállítása nyílt meg, ahol Tóth Evelin és Ágens énekelt, Kárászy Szilvia, az estek állandó háziasszonya zongorázott, s a fővédnök Elvis Presley volt.

Tegnap sem maradtunk zongora- és énekszó nélkül. A 44 képet és alkotóját bemutató nyitóbeszéd után Kasai Jnofinn dominikai pianista és zeneszerző funky & soul produkciója következett. Az előadóművész már ősszel is hazánkban tartózkodott, az RTL Klub X?Faktor című műsorában Horányi Julit készítette fel, A Dal című m1-en futó műsorba pedig Molnár Gáborral együtt komponálta a Back 2 Right című művet. A Fool Moon együttes épp a tegnap esti megnyitó idején 25. sorszámmal mutatta be a közszolgálati csatornán, de a tíz dal közül csak 9. lett és a közönség sem őket juttatta tovább a február 14-i és 21-i elődöntők egyikébe.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6d04abNAwuA[/youtube]

1 hozzászólás

  1. Csodás est volt Szilviánál! Köszönöm szépen! – Zsuzsi