ZETApress

hírportál

Stahl Judit Gyors konyhája

Stahl Judit: Gyors konyhaAz Alexandra Kiadó gondozásában a közelmúltban jelent meg Stahl Judit legújabb 208 oldalas szakácskönyve, melyet szerzője december 10-én szerdán 17 órától dedikál a Párisi Nagyáruház Lotz-termében, a terézvárosi Andrássy út 39-ben ? tudatta Jusztinger Brigitta PR-menedzser.

A Gyors konyha ? Receptek 10, 20, 30, 45 perc alatt ajánlható elfoglalt háziasszonyoknak, időhiánnyal küzdő pároknak és mindenkinek, aki újra szívesen főzne gyorsan, valamin nagyon finomat! Mindemellett kitűnő karácsonyi ajándéknak is. Stahl Judit most is remeket alkotott mind tartalmilag, mind látványilag, s a neve garancia arra, hogy bárki sikerre számíthat, aki kipróbálja ezeket a remek, gyors ételeket. A szakácskönyvből a kolbászos céklalevestől kezdve ? a sütőben sült habbal készült madártejen át ? az instant tiramisuig nagyon sokféle finom, gyors, és mégis pompás, különleges étel készíthető el, akár a karácsonyi asztalra is.

Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. Stahlt főzni mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra. Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége 30 perces: ínycsiklandó hétköznapi vacsorák, emlékezetes hétvégi ebédek, előre elkészíthető vendégváró finomságok és tempós levesek, olaszos tészták, különleges melegszendvicsek, egzotikus ételek gyűjteménye. Bőven található köztük 20, 15 vagy akár 10 perc alatt összehozható fogás is. Olyan viszont egyetlen se, amely 45 percnél tovább tart.

A személyes történetekkel átszőtt szakácskönyv bravúrosan gyors receptjei praktikus megoldást kínálnak hétköznapi problémákra is. A maximum öt hozzávalós ételekhez nincs szükség időrabló bevásárlásra; az egyetlen edényben készülő tányérra valók után nem tornyosul a mosogatnivaló; a szinte főzés nélküli fogások nem igényelnek hatalmas, jól felszerelt konyhát. A jól követhető recepteket ? ahogy minden Stahl-szakácskönyvnél ? most is civil próbafőzők tesztelték a megjelenés előtt, akik eltérő tapasztalattal rendelkeztek a főzés-sütés terén. Ez a garanciája annak, hogy bárki sikerre számíthat, aki fakanalat ragad, és kipróbálja ezeket a pompás, gyors ételeket.

Szóljon hozzá!