ZETApress

hírportál

Zséda Alexandránál

Zséda 2015Az Alexandra Kiadó gondozásában a napokban jelent meg Zséda legújabb kalendáriuma. A népszerű énekesnő Zséda 2015 ? Álmok, utak, otthon címet viselő friss kötete minden eddiginél őszintébbre és személyesebb hangvételűre sikerült. Középpontjában a 800 éves Pápa, a 40 éves énekesnő szülővárosa áll.

.A történeteken újra és újra átsejlenek Zsédenyi Adrienn gyerekkori élményei, családi hagyományai, az általa fontosnak tartott értékek. A naptároldalak helyet kínálnak programjaink bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget gondolataink, fontos teendőink leírására. A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg 240 színes oldalon, Zséda különleges fotóival. A vadonatúj ? immár negyedik ? kalendárium hasznos társunk a mindennapokban. A 2015-ös könyvecskében szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek, egészség megőrzési, kulturális és sport témák egyaránt. Pozitív gondolatok és feltöltődést adó életesszenciák is olvashatóak a kötetben, melyet Vass Virág tárcanovellái és az énekesnővel készített exkluzív interjú is színesít.

? Kicsit talán grafomán vagyok: szeretem leírni a gondolataimat, beírni a programokat. Nem telefonba írogatok, vagy számítógépbe, szeretem a könyv tapintását, forgatni a lapokat. Azt vettem észre, hogy másoknak is fontosak azok a kis könyvek, amelyek egész évben velünk vannak. Én lassan húsz éve őrzöm az összes naptáram. Amikor előveszem őket, életre kelnek az egykori élmények. Azt remélem az új kalendáriumomtól, hogy a benne lévő pozitív üzenetekből gondolatok, majd tettek lesznek, és szebbé varázsolják a mindennapokat ? mondta el Zséda a népes hallgatóságnak a tegnap esti bemutatón az Andrássy úti Párisi Nagyáruház I. emeleti Lotz-termében.

Az énekesnő ? miként tavaly is ? a helyszínen dedikálta legújabb kötetét, s többek között elhangzott legfrissebb slágere, a Hány percet élsz? A Baileys legújabb italkülönlegességét is megkóstolhattuk, és részt vehettünk az OMV által felajánlott, Swarovski Elements? kristályokkal díszített Liora ékszerek sorsolásán. Az esemény fővédnöke Dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára volt.

2 hozzászólás

  1. Zséda 2015 ? Álmok, utak, otthon című kalendáriumának díszbemutatója 2014. december 4-én csütörtökön 16 órakor lesz a pápai Esterházy-kastélyban, a Fő tér 1-ben. Az énekesnő az eseményen dedikálja kalendáriumát, továbbá meglepetéssel is készül a nagyközönségnek: többek között elhangzik Zséda legfrissebb slágere, a Hány percet élsz? A rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára. Vendégeink részt vehetnek a Damona Vitál Kft. által felajánlott étrend kiegészítő és vitamincsomagok sorsolásán.