ZETApress

hírportál

Nagyobb, színesebb, hangulatosabb

2009SzfesztA hír igaz: szeptember 4-6-a között az idei SzeptEmber Feszt új helyszínen, a Bókay kert után a Népligetben kerül megrendezésre. A helyszínváltoztatás eredményeképpen a tavalyinál még nagyobb területen, még színesebb programokkal, még jobb hangulatban telik el ez a szeptember elejei néhány nap.

Jöjjön pörköltet főzni! A jó hangulat és a finom ebéd mellett még értékes nyeremények is várják a csapatokat. Nincs más dolga, mint szervezni egy csapatot, kiválasztani a legjobb pörkölt receptet. Jelentkezni a weboldalon lehet, ahol a részletes tájékoztató is található. Akik már egyszer regisztráltak, azoknak nem szükséges újra megtenniük, az eddigi felhasználónevüket és jelszavukat használhatják.

Osztálytársak a SzeptEmber Feszten

Régi ötletünket most megvalósítjuk! Mindenki érzi, hogy rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut az ismerősökkel, barátokkal való találkozásra. Főleg így van ez a volt osztálytársak esetében, akikkel csak ötévenként találkozunk, ha egyáltalán az időpont éppen megfelelő. Ha nem, akkor újabb öt évet kell várni.

Ebben segítünk mi! Megkönnyítjük a szervezést, hiszen a honlapon regisztrálhatnak az osztályok, biztosítjuk a bázispontot és a programokat. A jelentkezőknek csak a régi emlékek felidézése, a szórakozás marad. És nem utolsó sorban az egész család eljöhet, és jól érezheti magát ? vallják a szervezők. További részletek a honlapjukon.

Ízelítő a programokból

brbszeptfesztHagyományainkhoz híven rengeteg programmal várjuk Önöket a SzeptEmber Feszten. A koncerteken fellép az Első Emelet, Berki Tamás és együttese, Szakcsi-Sziámi duó, a Kaukázus, Nagy Feró és a Beatrice, a Mobilmánia, a Piramis, Szekeres Adrien, a Géniusz együttes és még sokan mások. A gyerekeket bohócműsor, cirkusziskola, állatsimogató és kézműves foglalkozás várja.

Szóljon hozzá!