ZETApress

hírportál

Új műsorok a képernyőn

A KaszaHavassal és Szepesi Nikivel indul A Kasza! Augusztus 26-án, hétfőn a Supertv2 képernyőjén indul el Kasza Tibi új show-műsora A Kasza! Az első epizódban Tibi Havas Henrik, Cseke Katinka és Lakatos Márk segítségével vesézi ki a bulvárt és bombázza provokatív kérdésekkel az est sztárvendégét, Szepesi Nikit ? tudatta a Sajtószoba.

Az egyórás műsorban a névadó-házigazda, Kasza Tibi sajátos stílusában boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárok lesznek a segítségére. A műsor két blokkból áll, az elsőben Tibi saját, utánozhatatlan stílusában újraértelmezi a hét történéseit, míg a másodikban meghívott vendégei segítségével vitatja meg az aktuális híreket. Az énekes A Nagy Duett zsűritagjaként már megcsillogtatta remek humorát, ám mostantól egyórás önálló műsorban brillírozhat. Kasza az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben Tibi utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek, az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.

Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi szereplők is jókat nevessünk ? mondta Kasza Tibi, aki nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nem csak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni. Az első epizódban Havas Henrik, Cseke Katinka és Lakatos Márk lesznek Tibi megmondói. Az est sztárvendége Szepesi Niki, aki csak hosszas rábeszélés után vállalta el a szereplést. A könyvével elhíresült ex-sportoló tartott a házigazda csípős humorától, ám a felvételen gyorsan egymásra hangolódtak és újabb pikáns részleteket árult el Tibiéknek botrányos múltjából.

Új évaddal jönnek a legkedveltebb sorozatok

Augusztus utolsó hetében három népszerű amerikai sorozat folytatódik az RTL Klubon: 26-án hétfőn a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista és a Döglött akták indul új évaddal a csatornán ? tudatta a Sajtóklub. Dr. Temperance Brennan bűnügyi antropológus (Emily Deschanel) és Seeley Booth (David Boreanaz) FBI ügynök két különböző ember. Míg előbbi kizárólag a tudományos tényekkel hajlandó foglalkozni, addig a nyomozó inkább megérzéseire támaszkodik a gyilkosságok felderítésénél. A közös munka során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, kapcsolatuk több lesz barátságnál, gyermekük születik.

Az augusztus 26-án kezdődő 8. évad ott folytatódik, hogy Brennan-nek tisztáznia kell magát egy gyilkossági ügyben, ezért jobbnak látja kislányukkal elszökni. Hónapokig senki sem hall felőlük, még Booth sem. Brennan végül hazatérhet, ám közben a csapatnak új kihívásokkal és ellenséggel kell szembenéznie. S hogy mindeközben megszólalnak-e végre az esküvői harangok, az kiderül az újonnan induló nyolcadik évadból. A Dr. Csont 2005-ben kezdődött, s nem csak hazánkban, hanem az egész világon ? az Egyesült Államoktól Európán át Dél-Afrikáig ? az egyik legnépszerűbb sorozat. Az USA-ban szeptember közepén rajtol el a 9. évad.

Az 5. évaddal folytatódó A mentalista szintén óriási siker idehaza és külföldön egyaránt. A viselkedés befolyásolásának mestere, Patrick Jane (Simon Baker) független tanácsadóként dolgozik a gyilkosságok felderítésénél. Az ő képessége nagyban befolyásolja a nyomozások kimenetelét, legfőbb célja azonban mindvégig a családját kivégző Red John elfogása. A Döglött akták a 7. évaddal folytatódik. Lilly Rush (Kathryn Morris) nyomozó élete veszélybe kerül, ő azonban nem hagyja magát megfélemlíteni.

Szóljon hozzá!