ZETApress

hírportál

Pelenka, fakanál és toll

Megírta ötödik könyvét, a bajor-magyar konyha ötvözéséből létrehozta a Rupáner-konyhát, két kislányáról írt babanaplóját rendszeresen közli egy nagy női portál. Rupáner-Gallé Margónál pelenka, fakanál és toll remekül elfér egymás mellett. A hartai írónő Randevú a Nílus partján című új regénye a napokban jelent meg.

RGM négy könyvét április elején bemutattuk, jubileumi ötödik kötete egy vonatkozásban biztosan páratlan teljesítmény a romantikus irodalomban. Nem tudunk arról, hogy az egy Danielle Steel kivételével, aki állítólag nem mindig maga írja a könyveit, előfordult volna, illetve Nemere István kivételével, aki világviszonylatban is a legtermékenyebb szerzők egyike, valaki egy év leforgása alatt öt könyvvel rukkolt volna elő, méghozzá úgy, hogy közben Margó második kislánya is megszületett. Ilyen körülmények között érthető, hogy az írónő hétköznapjai meglehetősen zsúfoltak. Most a Szerelem Szegeden című kötetén dolgozik, vezeti rovatát két jelentős női portálon is, egyiken gyermekeiről írja nagy sikerű babanaplóját, másikon eredeti receptjeivel szórakoztatja olvasóit.

Képünk pedig arról tanúskodik, hogy a sok munka ellenére a tavasz elhozta RGM számára a felhőtlen kikapcsolódás örömét is. Kicsi Lizus születése után először, Margó újra hódolhat szenvedélyének, a lovaglásnak. És hogy el ne felejtődjék: a hartai írónőnek valahonnan még kézműveskedésre is futja az idejéből: antikolt ékszerkollekcióját kifejezetten a Lányok-sorozat egyes köteteihez készítette, melyeket a rajongók nyereményjáték keretében szerezhetik meg Rupáner-Gallé Margó hivatalos Facebook-oldalán ? tudtuk meg Szpisják Blankától, az Atlantic Press Kiadó marketing és PR menedzserétől.

Szóljon hozzá!