ZETApress

hírportál

Egyetemi film- és sportnapok Szegeden

Alma Mater Weekend és Egyetemi Sportnap lesz június 20-21-én a Szegedi Egyetemen. Az SZTE Alma Mater szeretettel meghív minden tagot, azok családját, barátait, valamint a most csatlakozni kívánókat az SZTE Alma Mater Weekend és Egyetemi Sportnapra ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

Június 20-án, szombaton az SZTE Alma Mater tagok két vetítésen vehetnek részt kedvezményesen a Belvárosi moziban. 16 órakor kezdődik az Utazás a Föld középpontja felé című 3D-s film, melyre 850 forint a belépő, 18:30-kor pedig a Vakság című filmet nézhetik meg, mely José Saramago könyvéből készült, főszereplője Julian Moore, a jegyár 600 forint. Június 21-én, vasárnap a Hattyas sori SZTE Sportközpontban különböző hagyományos és különleges sportot próbálhatnak ki az érdeklődők.

A gyerekeket egész napos programmal várják: ugráló-vár, arcfestés, sportversenyek, ügyességi versenyek, kerékpáros ügyességi pálya, valamint a Balga zenekar táncháza szórakoztatja őket. Azok a felnőttek, akik a könnyedebb mozgásforma hívei jóga, intim torna, nordic walking és salsa órák közül választhatnak. A kultúrára szomjazókat ezen a napon sem hagyják cserben, az érdeklődők az Artstab élő könyveit tekinthetik meg. A Simogatóban a Tappancs Alapítvány várja az érdeklődőket és az örökbe fogadókat katalógussal és egy igazi családbarát kutyussal. Ebéd után a Láss Csodát fantasztikus capoeira bemutatójára várják kicsiket és nagyokat.

A programok eső esetén is meg lesznek tartva a meghirdetett helyen, zárt térben! A rendezvény 10-15 óráig tart, minden programja ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött oldalukon! Az első 250 regisztrálót vendégül látják egy marhapörköltre a helyszínen. Aki igényli, bográcsozhat is, melyhez helyet biztosítanak. Alma Mater tag bárki lehet, aki az SZTE-n (illetve jogelődjei bármelyikében) végzett, illetve aki bármilyen beosztásban itt dolgozott, dolgozik.

Szóljon hozzá!