ZETApress

hírportál

Matthews boldog tinédzserei

Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert! ? című könyve a minap jelent meg a Varázsládika Kiadó gondozásában. Világszerte óriási siker volt, eddig 70 országban és 37 különböző nyelven jelent meg Andrew Matthews: Legyél boldog tinédzser! ? címmel tiniknek írt könyve is.

Előző könyvében a filozófus, motivációs előadó és karikaturista szerző a rá jellemző könnyed, humoros, a tinik számára is könnyedén befogadható stílusban válaszolta meg a 10-19 éves korosztályt leginkább foglalkoztató kérdéséket. Óriási igény volt a folytatásra, egy olyan könyvre, amelyben a szülők, nevelők kaphatnak tanácsokat a korosztály problémáinak megoldására vagy egyáltalán csak a tinik gondolkodásának mélyebb megértésére, a velük való harmonikusabb együttlétre. Így hát elkészült ez a könyv is.

S miről szól az újabb könyv? ? Hogyan neveljünk asszertív, öntudatos tiniket? Miért nem szól Neked a gyermeked, ha társai zaklatják? Miért nevel néhány szülő kis zsarnokot a gyerekéből? Hogyan készítheted fel gyermeked, hogy helyt álljon az életben? Arról is szól emellett, hogy mit tehet az iskola, hogy a gyerekek ne terrorizálják egymást? Hogyan kerülhetőek el gyermekkorban a felnőttkori pszichés problémákhoz vezető élmények? Hogyan segíthetnek a kívülállók? Ez a könyv segít a tinédzsereket kedvességre és tiszteletre tanítani.

Motivációs könyvsorozat

A Varázsládika Kiadó gondozásában megjelenő Andrew Matthews-könyvek pozitív pszichológiával, életvezetési tanácsadással foglalkoznak, játékos, könnyed formában közvetítenek örök értékeket, ezért a karácsonyi időszakban nagyon keresettek. Vicces karikatúrákkal illusztrált, könnyed, vidám nyelvezetükkel könnyen belopják magukat az olvasó szívébe, bármilyen korosztálynak ajánlhatók.

A szerző

Andrew Matthews filozófus, hivatásos portréfestő és karikaturista, a New York-i Art Students? League Intézetben tanult. Vezető magazinokat illusztrált világszerte és elnyerte a legnagyobb művészeti díjakat Ausztráliában. A ?20-as évei közepétől fordult érdeklődése a filozófia és a személyiségfejlesztés felé. Kiváló karakterérzéke révén hamarosan a világ egyik legkeresettebb motivációs előadójává vált.

Több mint ezer multinacionális vállalatnál tartott már előadásokat világszerte, bejárva mind az öt kontinenst: bankokban, kórházakban, kormányhivatalokban, börtönökben és több mint ötszáz iskolában és egyetemen. Ha közérthetően és a praktikusan kell megfogalmazni a sikerről és a boldogságeléréséről szóló gondolatokat, Andrew a világ egyik legjobb előadója. Előadásainak lényegesebb gondolatait fűzte össze könyveiben, amelyeket saját karikatúráival illusztrált.

Szóljon hozzá!