ZETApress

hírportál

Félszáz új alkalmazás

Heti 850 ezer egyedi user az origón. Már több mint félszáz alkalmazásból választhatnak kedvükre az iWiW felhasználói. A folyamatosan bővülő kínálatból a legnépszerűbbek között van az iWiW Fejlesztői Verseny egyik győztese, az Egymás szemében, melyen Pfenninberger Ádám fejlesztésével a felhasználó adatlapján az ismerősei anonim módon mondhatnak véleményt a tulajdonságairól, s ez csak az ő számára és kizárólag összesített formában elérhető.

Az ismerős-véleményező alkalmazást eddig közel egymillión (920 ezren) vették fel az iWiW profiljuk alá. A Csajok és pasik randi-keresőalkalmazást közel százezren, a Videotelefont 62 ezren, a Sün! Sün!! Sün!!! alkalmazást pedig ? amellyel viccesen egy virtuális sünnel dobhatja meg a felhasználó ismerősét ? 47 ezren tartották érdemesnek arra, hogy kipróbálják.

Rendkívül népszerű még a Világvándor, amely alkalmazásban megadhatja a felhasználó, hogy melyik országban él, merre járt, vagy hová szeretne eljutni, de közkedvelt a Zene Doboz is, ahol kedvenc zenéit, klipjeit válogathatja össze a látogató. Természetesen sokan játszanak is, húszezernél több iWiW-ezőt szórakoztatnak nap mint nap a Sudoku és Pasziánsz programok. Mindezekkel együtt 18 olyan alkalmazás található a közkedvelt közösségi oldalon, melyet több mint tízezer felhasználó telepített és használ. Az Alkalmazások aloldalt átlagosan naponta 300 ezer felhasználó látogatja, ami az indulás óta heti 850 ezer egyedi felhasználót jelent.

Nagyon örülünk a nem várt sikernek. Nagy lehetőség nekünk, hogy azzal foglalkozhatunk, ami érdekel minket. A kukori.ca szíve csücske jelenleg a Szemező alkalmazás, amit az Egymás Szemében mellett szeretnénk népszerűsíteni ? mondta Pfenninberger Ádám, az iWiW Fejlesztői Verseny egyik győztese, az Egymás Szemében eredményeire reagálva.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Fejlesztések az iWiW-en | ZETApress

Szóljon hozzá!