ZETApress

hírportál

Kismama a Story4-en

Nincs még vége a meglepetéseknek a STORY4-en! Kismamaként vezet műsort Peller Mariann! Mától ismét naponta látható a Napi Sztori, a csatorna sztárhíradója. A műsort a kisbabát váró Peller Mariann vezeti ? tudatta a Sajtóklub.

A megújult sztárhíradó minden hétköznap először 19 órától jelentkezik a legfrissebb hírekkel. A rövid, szórakoztató műsor elkalauzol a sztárvilág legaktuálisabb híreiben. Stábunk minden fontosabb eseményen ott lesz, riportereink pedig mindenről beszámolnak, ami a hazai, illetve nemzetközi hírességekkel történik ? akár a színpadon, akár a kulisszák mögött. A Napi sztori egyik különlegessége, hogy a házigazda Peller Mariann immáron kismamaként vezeti a műsort. ? Nem titok már, hogy babát várok ? meséli lelkesen. ? Varázslatos érzés tudni, hogy anyuka leszek. Az első pillanattól beszélek a babához, és a forgatások mellett baba-mama jógára is járok. Ameddig csak tehetem, dolgozni fogok, jövő héttől mindenkit várok a képernyők elé este héttől! ? mondta Mariann.

Sebestyén Balázsnak is tetszik Samantha

Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője kollégáihoz hasonlóan izgatottan várja a Dallas magyarországi indulását, mely rövidesen az RTL Klubon lesz látható. Az egyik legnépszerűbb televíziós nem tagadja, mindig rajongott az amerikai sorozatért, és mivel munkatársai, ismerősei figyelemmel kísérték az Egyesült Államokban vetített részeket, ezért benne is egyre nagyobb a várakozás az új epizódok iránt. Szerinte Samantha Ewing még ma is bombanő!

Általános iskolás voltam, amikor Magyarországon adni kezdték a ’90-es évek elején a Dallast. A családunkban mindenki nézte a sorozatot, együtt ültünk le a tévé elé, mi a tesómmal az első sorba, a többiek mögénk. Az iskolában is ez volt a téma, akkoriban mindannyiunkat lenyűgözött az a világ, amelyben a történet játszódott. Már az is nagy csoda volt, hogy egy amerikai sorozatot nézhettünk, amely ráadásul a ’80-as évekbeli Amerikában és annak felső tízezerében játszódott. Fordulatos volt a történet, jó nők szerepeltek benne, 12-13 évesen ez nagy élmény volt és persze én is plátói szerelmet éreztem az egyik szereplő iránt. Pamela nagyon jó nő volt, de most visszanézve erről már másként gondolkodom, hihetetlen, mennyit változik az ember ízlése? Samantha viszont még ma is nagyon jól néz ki! ? mondta el Balázs.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dallasról a Dallasban | ZETApress

Szóljon hozzá!