ZETApress

hírportál

Andi lesz a főkerekes

Szulák Andrea vezeti a Szerencsekerék új évadát! Bombameglepetéssel várja a nézőket Magyarország kedvenc vetélkedője! A Szerencsekerék új évadát ugyanis Szulák Andrea, a legnépszerűbb női játékvezető vezeti majd! ? tudatta a Sajtóklub.

Az énekes-színésznő az elmúlt esztendőkben számtalan esetben bizonyította, hogy televíziós műsorokban is ő a legjobb! A STORY4 nem bízott semmit a véletlenre: a nézők az új évadban Szulák Andrea irányítása mellett izgulhatják végig a feladványokat. A műsor ősszel megújult köntösben jelentkezik, de a játék izgalma garantáltan a régi marad. Estéről estére három versenyző száll ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet. ? Egyet garantálhatok, tőlem senki nem fog csalódottan távozni! ? ígéri Andrea. A jelmondat is a régi: a Szerencsekerékkel minden jóra fordul!

A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a STORY4 ? óriási sikerrel. A műsor minden idők legnépszerűbb televíziós vetélkedője. A játék először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut. Az újrafényezett produkció be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hamar újra az ország kedvenc vetélkedőjévé vált. A sikersorozat pedig hamarosan folytatódik!

Erős Antónia csodálja a Samanthát játszó Linda Gray-t

Műsorvezető társaihoz hasonlóan Erős Antóniát, az RTL Klub híradósát sem kerülte el annak idején a Dallas-láz. A népszerű képernyős kíváncsi, hogy mennyit változtak a szereplők és szokásaik. A ?80-as évek Amerikájában játszódó kultikus sorozat néhány héttel ezelőtt tért vissza új epizódokkal az Egyesült Államokban. A magyar nézőknek sem kell azonban sokat várniuk, hiszen Jockey, Bobby és Samantha Ewing, no és Cliff Barnes története hamarosan az RTL Klubon is feltűnik.

Természetesen én is néztem a Dallast, de ki az, aki a ?70-es években született és nem kísérte figyelemmel az amerikai sorozat legújabb részeit? Elején még rendszeresen, ahogy egyre több elfoglaltságom lett, ritkábban tudtam leülni a tévé elé, így azt már nem tudtam, kivel, mi történt a halála után ? nevetett Erős Antónia, utalva Bobby Ewing halálára, majd drámai feltámadására. ? Ismerem a karaktereket, tudom, hogy sokat ittak és dohányoztak a szereplők, ezért is lesz érdekes, hogy a filmeket szabályozó intézkedések miatt ezek mennyire hiányoznak majd az új részekből.

A kedvencem a csinos, de sokszor problémákkal küzdő Pamela volt, ma már inkább Samanthát csodálom, Linda Gray-t, aki hetven felett is bámulatosan néz ki. Fantasztikus a kisugárzása és nagyon kevés olyan amerikai színésznő van, aki így viseli az évek múlását. Amikor megtudtam, hogy készítik az új részeket, örültem neki, hogy a régi, jelentősebb karakterek között van egy női alak is. Kíváncsi vagyok az új részekre, ahogy a családom és a Híradó engedi majd, én is nézem az új Dallast ? mondta Antónia.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kismama a Story4-en | ZETApress

Szóljon hozzá!