ZETApress

hírportál

Sötétség az RTL Klubon

12 órás elsötétítés lesz ma déltől éjfélig az RTL Klubon. A kereskedelmi csatorna ma tölti le azt a 720 perces (12 órás) felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának. Ma déli 12 óra és éjfél között elmarad minden műsor ? tudatta a Sajtóklub.

Többet között a délutáni sorozatok, a Híradó, a Fókusz, a Bújj, bújj szőke című film és a CSI: Helyszínelők maradnak el, miközben a Film+ és a Cool erős filmkínálattal várja az átkapcsolókat. A Film+ csatornán a Luc Besson filmek szerelmesei láthatják a rendező, producer, forgatókönyvíró nagy akciófilmjeit; 19 órától Bruce Willis és Milla Jovovich főszereplésével az Ötödik elemet, majd Jason Statham főszereplésével A szállító című amerikai akciófilmet.

A Cool-on az este a krimisorozatoké. 19:25-től Gyilkos elmék, 20:20-tól Castle, a híres krimi-író segít felderíteni a gyilkosságokat, majd 21:15-től Con Air ? A fegyencjárat akció-dús jeleneteit izgulhatjuk végig. Az RTL Klub műsora 720 perc szünet után éjfélkor folytatódik. Augusztus 21-én, keddtől fergeteges új évaddal várja a nézőket a Barátok közt, sőt rövidesen a Ewingek is visszatérnek. Megtudtuk, hogy Lilu egy rodeó-verseny miatt maradt le a Southfork Ranchről.

A Dallas lett a műsorvezetők kedvence

Az Ewing-család már a ?70-es évek végén lázban tartotta a világot, most pedig ismét minden Jockeyról, Bobbyról és Samantháról, no meg gyermekeikről szól. Az Egyesült Államokban néhány hete indult újra a Golden Globe- és Emmy-díjas Dallas, az RTL Klubnak köszönhetően azonban hamarosan a magyar rajongók is láthatják a sorozat új részeit. Lilu, az RTL Klub műsorvezetője viccesen meg is jegyezte, hálás ezért a csatorna menedzsmentjének, ugyanis a mai napig nagy rajongója a Ewingoknak.

Már nem tudom megmondani, hányszor néztem végig a Dallast, annyira szeretem, nagy rajongó vagyok. Annak idején szenvedés volt, hogy hetente csak egy epizód volt a tévében, mert ez a sorozat tipikusan olyan, amelyből minden nap megnéznél legalább egy részt. Ez volt az a film, amelyben mindenki, mindig szép és csinos volt, Pamela és Samantha még mai szemmel nézve is elképesztően jól néz ki ? mondta Lilu. ? Olyan ruhákat viseltek, amelyeket a ?90-es években kikerekedett szemmel néztem.

Tetszett a sztori, érdekelt a gazdagok világa és kíváncsian vártam Pamela és Bobby könnyfakasztó szerelmének alakulását. Pamela volt a kedvencem, Ray Krebbs viszont nagyon idegesített és a leghálásabb szerep, bármennyire is gonosz figurát kellett alakítania, Jockeyé volt. Néhány éve jártam Dallasban, terveztem, hogy megnézem Southfork Ranchet is, de elkéstünk volna a rodeó-versenyről, ezért ez kimaradt az életemből. De nem bánom, mert így legalább megmaradt az illúzió, hogy valóban ott és nem egy díszletházban éltek a szereplők! ? merengett Lilu a múlton.

Gönczi Gábor, a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője nemcsak a ?90-es években, hanem néhány éve is figyelemmel kísérte az Ewingok életét. ? Olyannyira nagy Dallas-rajongó voltam, hogy addig nem mentem sehová péntek esténként, amíg véget nem ért a soron következő epizód. Ha pedig nem tudtam otthon lenni, akkor rögzítettem a legfrissebb fejleményeket és másnap megnéztem, mi történt a szereplőkkel ? vallotta be Gönczi Gábor. ? Aztán, amikor néhány évvel ezelőtt ismételni kezdték a sorozatot, nem tudtam megállni és nosztalgiából végignéztem ismét mind a 357 epizódot.

Bár a nézők többségének Jockey volt a kedvence, én mégis az örök vesztest, Cliffet vettem a védelmembe. A sorozat legcsinosabb nője pedig szerintem Jockey egyik szeretője, Mandy Winger (Deborah Shelton) volt. Azon túl, hogy a sorozat nagy szerelmese voltam, néhány éve úgy hozta a sors, hogy a munkám miatt is kapcsolatba kerültem a sorozattal. A Lucyt alakító Charlene Tilton budapesti vendégszereplése idején én fogadtam a színésznőt az RTL Klub székházában és mutattam meg neki a Fókusz díszletét. Kedves volt és közvetlen, és szinte minden férfivel kikezdett, pont úgy, mint a Southfork Ranchen ? emlékezett Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Andi lesz a főkerekes | ZETApress

Szóljon hozzá!