ZETApress

hírportál

Ines párizsi sikkje

Az Alexandra Kiadó gondozásában külföldi együtt nyomással júniusban jelent meg a Párizsi sikk ? Szórakoztató stíluskalauz a francia divat nagyasszonyától című 240 oldalas kötet Ines de la Fressange és Sophie Gachet tollából ? tudtuk meg Jusztinger Brigittától.

Ines de la Fressange, a francia sikk ikonikus alakja megosztja velünk a divat világában eltöltött évtizedek alatt magáévá tett trükkjeit stílussal és szépségápolással kapcsolatban. Tanácsokat ad a párizsi öltözködési stílus elsajátításához és egy mindössze hét megfizethető alapdarabból és nagyszerű kiegészítőkből álló ruhatár összeállításához. Ines de la Frassange stíluskalauzából megtudhatjuk, hogy mit jelent ma párizsi nőnek lenni!

A New York Times bestsellere 350 színes illusztrációval arra keresi a választ, hogy mi a párizsi nő sikkességének titka. Kedvenc boltjain kívül Ines bemutatja Párizs legjobb szállodáit és éttermeit, felfedezésre váró helyeit, valamint a családi programokról sem feledkezik meg. Az Elle divatrovatának újságírójával, Sophie Gachet-val közösen írt szellemes könyv nélkülözhetetlen kalauzként szolgál a párizsi sikk világában.

Szóljon hozzá!