ZETApress

hírportál

Jó nő az Alexandrában

Az Alexandra Kiadócsoportjához tartozó Art Nouveu Kiadó gondozásában a napokban jelent meg Takács Nóra: Hogyan legyek jó nő? ? című 144 oldalas kötete, melynek budapesti dedikálása július 18-án, szerdán 18 órakor lesz a Nyugati téri Alexandra Könyvesházban ? tudtuk meg Jusztinger Brigittától.

Tökéletes smink, ápolt megjelenés, trendi stílus ? minden, amit a szépségápolásról és az egészséges életvitelről tudni kell, egyetlen noteszbe sűrítve. Takács Nóra, a Life.hu népszerű szépségszakértője egykori modelléletéből vett példák alapján, praktikus tanácsokkal és könnyen megvalósítható tippekkel olyan kérdésekre adja meg a választ, amelyek minden nőt foglalkoztatnak.

Egy nő nemcsak nő, hanem anya, gyerek, osztálytárs, kolléga és társ is egyszerre. Nagyon összetett, sok munkát és odafigyelést igénylő feladataink vannak. Éppen azért írtam ezt a noteszt, hogy segítsek! Kell egy hely, ahová mindent össze tudunk gyűjteni. Egy notesz, amiben minden benne van, ami nekünk, nőknek fontos. Egy hely, ahová feljegyezheted, mikor voltál utoljára fodrásznál, mikor radíroztad a héten a bőrödet, mikor van a barátnőd szülinapja, hány órája van a gyerekednek keddenként, és mit kell vásárolnod hétvégére. Fölösleges mindent fejben tartanod, ha le is írhatod. Épp ezért a notesz nagy részének kitöltése rád vár. Vezesd figyelmesen, írj le mindent! Meglásd, ha rendszert viszel az életedbe, sokkal könnyebben megőrzöd a szépségedet is! ? írta a szerző.

Az Alexandra Könyvjelző Magazin májusi számában a szerzővel Pelesek Dóra készített interjút. A szépségnagykövet című cikkből többek között azt is megtudhatjuk, hogy Nóra szerint melyek egy jó nő ismérvei, s hogy miből indult ki a tanácsok összegyűjtése során. A notesz címéül saját műsora, a Hogyan legyek jó nő? ? szolgált, amely egy csajoknak szóló, pár perces kis videó-sorozat a Life Network-ön. Az egykori modellnek további szerzői ambíciói is vannak, melyekről bővebben a cikkben is és honlapján is olvashatunk.

Szóljon hozzá!