ZETApress

hírportál

Art Moments a Gödörben

Fiatal képzőművészeket támogat az Equilor: indul az Art Moments Fesztivál. Csütörtökön veszi kezdetét a Kortárs Vizuális Művészeti Fesztivál, melyen a fiatal művészvilágnak lehetősége nyílik a bemutatkozásra a nagyközönség előtt is ? tudtuk meg a Design Terminálban a délelőtti sajtótájékoztatón.

Az Equilor Befektetési Zrt. által támogatott ingyenes eseménysorozat másik kiemelt célja, hogy a sokak által nehezen befogadható kortárs művészetet mindenki számára értelmezhető, szerethető formában mutathassa be. Július 5-től 12-ig, holnaputántól jövő csütörtökig rendezi meg az Art Moments Kortárs Vizuális Művészeti Fesztivált a Hybridart Management és a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. Budapest szívében, az Erzsébet téri Design Terminálban és az egykori Gödör helyén, az Akvárium épületében.

Az Equilor Befektetési Zrt. kiemelt támogatásával megvalósuló rendezvénysorozattal szeptemberig több nagyvárosban (Balatonfüred, Debrecen, Pécs, Tokaj, Veszprém) is találkozhatnak az érdeklődők. Az immár negyedik éve megrendezett programsorozat, amely az idei évtől fesztiválként jelentkezik, a pályakezdő, illetve a kevésbé ismert tehetségeket segíti ? alternatív fórumot biztosít számukra, hogy szélesebb közönség előtt is bemutatkozhassanak. A fővárosból csütörtökön kiinduló fesztiválsorozat különleges vizuális művészeti programokat szervez fiatal művészek munkáiból, produkcióiból. A képzőművészeti, médiaművészeti, fotó- és filmes események mellett ugyanakkor a vizuális művészetekhez kapcsolódó irodalmi és zenei rendezvények is várják a látogatókat.

A kultúra, a művészetek szerepe egy ország életében mindig meghatározza az adott nemzet megítélését. Az Equilor az egészséges szellemi, társadalmi önkép megteremtésének érdekében úgy véli, az állam mellett a magánszférának, illetve a vállalati szférának is szerepet kell vállalnia a művészetek támogatásában ? mondta Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója az Art Moments indulása kapcsán. A Kortárs Vizuális Művészeti Fesztiválról bővebben idekattintva olvashatunk.

Equilor Befektetési Zrt.

A Magyar Brands-díjas, több mint 20 éves Equilor Befektetési Zrt. néhány nap különbséggel a magyar tőkepiac, valamint a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) újraalakításával egy időben kezdte meg működését. Az Equilor immáron két évtizede áll ügyfelei rendelkezésére professzionális, ügyfélközpontú és személyre szabott befektetési szolgáltatásaival. Az Equilor teljeskörű szolgáltatást nyújt belföldi és külföldi értékpapírokkal kapcsolatban magán és intézményi ügyfelei számára egyaránt, több mint egy évtizede foglalkozik portfólió- és vagyonkezeléssel, és több mint tizenöt éve vállalati pénzügyi tanácsadással is. Az Equilor teljes jogú tagja a budapesti, a varsói és a prágai értéktőzsdének. A Budapesti Értéktőzsde 2010-ben Az év csapata-díjat, míg 2011-ben Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője-díjat adta az Equilor Befektetési Zrt-nek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. COLORS a Terminálban | ZETApress

Szóljon hozzá!