ZETApress

hírportál

Sokan reménykedünk

Az ország megmozdult! 12 ezer 375 ember várta a Reménység Fesztivál nyitóestéjén, a Papp László Budapest Sportarénában és a SYMA B-csarnokban, vajon választ kap-e a kérdéseire? Több ezer önkéntes, ezerfős kórus, és egy legendás prédikátor legendás fia.

Négy évig tartó szervezés, előkészület után végre kitárhatta kapuit a Reménység Fesztivál. Bár tömegek kérdőjelezték meg, hogy szükséges egy amerikai evangélista szolgálata Budapesten, az Élet igazolta magát. Az is bebizonyosodott ezen az estén, hogy az Istentől ihletett zene, legyen az egy ezerfős kórus, vagy a Signature Sound gospel quartett, a magyar emberek új kedvence az Atyai szívhez irányítja az eltévedt és a megfáradt bárányokat is.

Franklin Graham először a Fesztivál céljáról beszélt: ? Ha úgy vagy itt ma este, hogy még nem fogadtad el Isten bocsánatát a bűneidre, hamarosan lehetőséged lesz ezt megtenni. Hogy átéld a bűneid megbocsátását, és egy új kezdete legyen az életednek, az Istennel való személyes kapcsolaton keresztül. ? Az evangélista, míg prédikált, többször kérte a hallgatóságot, hogy gondolkodjon el a lehetőségen: ? Gyere Istenhez ma este! Gyere hozzá! Gyere ma este! Isten megbocsátja bűneidet! Gyere Jézushoz ma este! ? Elmagyarázta, hogy Jézus meghalt a bűneinkért, áldozattá vált és elvette azokat. ? Ha hajlandó vagy elfogadni ezt a váltsághalált, kész megbocsátani neked!

A színpadhoz előre vonuló, bűnbánatra indult emberek látványát nem lehet megszokni ? halljuk sokszor a Billy Graham Evangelizációs Társaság munkatársaitól. Mert a kegyelmet nem lehet megszokni. Százával özönlötték el az emberek a színpad előtti küzdőteret, hogy letegyék bűneiket, hogy megbocsájtást nyerjenek. Franklin Graham kiemelte, hogy az idők változnak, az üzenet azonban nem: Jézus él, és szeret. Hozzátette: vannak még állandó dolgok a világon, például a magyarok vendégszeretete.

Szóljon hozzá!