ZETApress

hírportál

Rendezvényközpont nyílt a Kincsem Parkban

A többmilliárdos fejlesztések után 2005-ben újra megnyílt a Kincsem Park, mely végre Magyarországon is méltó környezetet biztosít a lósportnak, és reményeink szerint hamarosan a társasági élet egyik központja lehet. A lóversenypálya a világ számos országában régóta ilyen célt is szolgál.

Az összesen mintegy 90 hektáros létesítmény mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető. A hatalmas füves területek, a 3500 férőhelyes új lelátó VIP páholyaival és tágas belső helyiségeivel, valamint a régi tribünök kiváló helyszínt biztosítanak kül- és beltéri rendezvények lebonyolítására.

A rendezvények összekapcsolhatók a szerdán, szombaton és vasárnap megrendezett ügető, illetve galoppfutamokkal, de a helyszín más időpontokban is bérelhető. Kérésre külön futamokat is rendeznek, ahol a vendégek az ügetőkocsiban ülve, akár fogathajtóként is kipróbálhatják magukat.

A 30 éves Pegazus Tours Kft. a Kincsem Park hivatalos értékesítő partnere. Ajánlataik között szerepel többek között a helyszínbérlés, a rendezvény teljes körű megszervezése és lebonyolítása, zártkörű rendezvényhez kapcsolódó futam és egyéb lovas programok értékesítése is. Cégek részére mindemellett páholybérletet és futamokhoz kapcsolódó különböző szponzorrációs lehetőségeket is kínálnak. Aki egyébre is kíváncsi, a honlapjukon bővebb információkhoz juthat.

Szóljon hozzá!