ZETApress

hírportál

ÁtVágó a STORY4-en

Már csak egy nap az ÁtVágóig? Az első adás nagy meglepetéseket tartogat. Holnap, azaz március 26-án, hétfőn este 8 órakor startol az ÁtVágó a STORY4-en! ? tudatta az RTL Sajtóklub.

Hétfő este saját fejlesztésű műveltségi vetélkedővel tér vissza a képernyőre Vágó István! A kvíz-mesternek régi álma vált valóra ezzel a műsorral. ? Elképesztő élmény, hogy az ember otthon megálmodik valamit, s az utána megvalósul a képernyőn ? mondja. ? Élvezem a játékot, remélem, a nézők is szeretni fogják!

Az ÁtVágóban néhány régi arc is feltűnik majd. A vetélkedőbe sok olyan játékos jelentkezett, akik korábban más műsorban is összemérték már tudásukat Vágóval. Akár 15 évvel ezelőtt? ? Nagyon örülök, hogy a legnagyobb játékosaim ide visszajöttek. Más vetélkedőkben nem szívesen látták őket, itt viszont rájuk van szükség, akik okosak, kulturáltak, logikusak és vállalkozóak. Volt olyan játékos, akivel a Mindent, vagy semmit! ? című műsoromban találkoztam utoljára. Az utóbbi évek vetélkedőiben az volt az elvárás, hogy a nagyon felkészült játékosokat kerüljék, inkább legyenek átlagemberek, átlagtudással. Itt nincs ilyen megkötés, sőt, a műsor alapötlete szerint velük lehet igazán élvezetes műsort csinálni. Már a hétfői, első adás játéka is nagy meglepetéseket tartogat.

Az ÁtVágó díszletét Bara Ákos álmodta meg. A készítők ugyan a legmodernebb technikát és látványvilágot alkalmazzák, a hangsúly mégis a műveltségen van. ? Nálunk nem zuhannak a mélybe emberek és az áram sem csap meg senkit. Műveltségre és taktikára van szükség ? ismerte el a kvíz-mester. A STORY4 eddigi legköltségesebb produkciójával a csatorna szeretne a Cool TV és a Viasat3 mellé felzárkózni nézettségben, ezért az ÁtVágóval hosszú távra terveznek. ? Az ÁtVágó három fejezetből álló játék, az elején villámkérdésekkel. Ezek még viszonylag könnyebbek. A műsor elején így választunk ki három játékosból kettőt. A második játékrészben, ahol már csak ketten vannak, szintén villámkérdések jönnek, csakhogy van a kérdések között egy felderítendő kapcsolat. Aki az összefüggést elsőként felismeri, az megy a harmadik fordulóba, ahol már lesz idő és mód egy-egy kérdéssel behatóbban foglalkozni. Ez a műsor átvágó része. Nagy csatákra van kilátás! Ha ügyes a játékos, akár fél óra alatt elvihet tízmillió forintot. ? ÁtVágó minden hétköznap 20 órától a STORY4-en!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kifosztották ÁtVágót | ZETApress

Szóljon hozzá!